zamalkataké dělám na směny- dvanáctky a řeším to takhle ... teď mě asi
verča zahluší, ale já ráno do sebe prostě nic tak brzy nedostanu páč bych se poblindila
Budíček v 4:40 - "snídám" dávku patáků s vodou ... následuje cesta do práce - 30 minut
5:45 - káva z automatu
7:30 - snídaně - většinou bebe dobré ráno - cereálie jsou prý nejlepší ráno, tak sem je začala jíst alespoň tyto
10:30 - polévka
12:00 - káva s hodně mlékem - tímto si protahuji jídlovou pauzu do přestávky, protože nesmíme na dílnách jíst nebo si zobnu ořechovou tyčinku s medem 35gr
14:30 - většinou šopák nebo sýr, ryby, šunku, vařene vajíčko, toust, prostě něco co mě zasytí ... vše 85gr
17:30 - buďto opět sýr nebo šunku či jogurtový nápoj ... prostě abych to mohla dát do huby a nikdo mě neviděl jíst
20:00 co dům dá ... klidně i to co zbylo doma od oběda
22:00 něco na zub - pokud nejdu spát ...pokud jdu chrnět už nic nejím
když mám noční tak jím v podstatě "normálně celý den, ale odpoledne chodím spát tudíž moje poslední jídlo je mezi 12:00-13:00 pak jdu spát ve 14:00 a jím v 16:30 po probuzení a pokračuji v práci jakoby "snídaní" v 19:30 a začínám opět s cereáliemi a pokračuju model jako na denní ...
Nevím jestli to dělám dobře či nikoliv ... možná někdo poradí ... četla jsem knihu od Havlíčka, kde tak nějak zhruba takto nastínil směnování a stravování ...
Já už teď skoro čtvrtý týden stojím, takže nevím jak moc tohle směnování to s tím má společnýho nebo je to reakce na snížení dávky hormonů na štítku ... takže čekám a čekám a uvidím jak to půjde dál

Budu ráda za každý názor nebo zkušenost s hubnutím a jídlem při směnování a myslím, že nejen já