Hezké ráno všem...
tak konečně pátek, mám prádla po střechu takže budu mandlovat... kdyby hořelo, je to od mandlu

mám toho fakt moc, takže celé dopoledne nebudu
rosevaale ty okovy tam stejně nesedí

mysli pozitivně, vždyť už si udělala první krok tak to chce i veseleljší metřík

ale nepřemlouvám tě k nějakému činu... jen chci, abys byla veselejší
škoda, že nejedeš za holkama na sraz, ono to opravdu pomůže a podpoří před operací a nabije tě energií... neuvěříš, jak se člověk změní odhazující kilečka... a holky jsou jako důkaz
bennytaky zdravím, jak se máš a jak Ti jde hubnutí?
bossicetak holky pozdravuj, Rendykrc už se třeba dnes ozve ale pozdravuj Alenku, ať se šetří a moc neběhá po oddělení... ale pokud ji je dobře, tak to už bude lítat asi sama, protože já na posteli taky dlouho nevydržela
jane-janezdravím i sojčičku po žlučníčku, jak se Jani máš, vím, že od poslední kontroly asi nic moc dle toho, co Ti řekli, tak na tebe myslím, ať je brzy lépe jo a pozdravuj Meggy, jak se má, už tady nechodí... doufám, že dobře..
vercoo tebe se nebojím, že umrzneš, protože ty furt někde lítáš, si v pohybu, samá zelená, samý burčáček, vždyť musíš být jak ustřední topení zahřátá.... já mít tolik pohybu co ty, tak už jsem dneska možná v cíli...
katka04ahojky, taky je u vás taková kosa? já jdu teda ke zdroji tepla-mandlu, mandlovat prádlo ale venku teda.. je asik konec léta
Já mám teda co mluvit, já mám na zimu ještě ty velké bundy z loňska, takže mě čekají obychody nebo aukro, abych na sebe nějakou slušnou už i se slušnou velikostí sehnala

to už se bude kupoval líp, než minulý rok...
Všem přeji hezký páteční den