fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 17 pro 2025 15:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1071, 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 06 říj 2011 22:00 

Mám otázku – Musí se držet speciální dieta, pokud se při resekci bere také žlučník?
Nemyslím tím stravovací režim, který je po resekci.

33 let, 2 malé děti.
Manžel, jenž by mě nosil na rukou, kdyby mohl a měl zlato ve vzpírání... :)
8.11.2011 TUBU Břeclav

PříspěvekNapsal: 06 říj 2011 22:28 

LF máš mít pidiporce pestré stravy s vynecháním toho co ti žaludek nebere. Nevyváženou stravou si můžeš zadělat na zdravotní problémy. Na tuhle operaci jsi určitě nešla s myšlenkou, že pak budeš držet další diety, šla jsi s tím, že ti to pomůže dodržovat přiměřené porce. Teda aspoň si to myslím :) Chápu tvoje obavy, já je mám taky :) Nestresuj se, užívej si :)

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 01:45 

A L L ...Rendykrc jde zítra, tedy pardon, on už je pátek, takže Rendy jde dnes ráno domů, Alenka ještě zůstává...obě Vás vřele pozdravují a děkují za podporu.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 05:03 

DOBRÉ CHLADNÉ RÁNKO Z KRAKONOŠOVA

Rendykrc....ne že se doma budeš přepínat....nech se těma svejma chlapama pěkně obskakovat :wink: :!:

AlenkoM.... ať je jen lépe a lépěji :wink:

Romanko..... posílám pozdravení do Brna :!: Doufám, že se za námi na forum někdy stavíš a pochlubíš se novejma fotečkama :wink:

LF .... musím přiznat, že takhle disciplinovaná ve stravování bych chtěla být alespoň v deseti procentech :shock: :wink: ...... přiznávám, že jím vše co mi přijde pod ruku a vůbec nepřemýšlím nad kalorickou hodnotou, hlavně, že je bříšku dobře :lol: :lol:

benny....ahoj, ráda tě vidím :wink:

Bobule.... budu se těšit :!: :wink: :lol: ....ten termín stále platí?

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 05:15 

zdravím všechny....

venku zima, chjo už to zase začne a my budeme mrznout :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Rendykrč paráda - hlavně doma KLID, jak píše JJ :wink:

LF no ani já takto nejím - jím naprosto vše co mi nepřijde pod ruku, jako JJ, ale pod hubu :oops: at je to sladké, slané, tučné, kalorické, je mi to jedno - za rok budu třeba psát jinak (jestli sem vůbec ještě budu psát), ale dnes je to tak, že si v ničem nevybírám !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 06:01 

Brý ráno

LF podle mě se opravdu moc psychicky stresuješ a proto tělo reaguje jak reaguje. Pestřejší stravu bych si taky být tebou dopřála. Já jim úplně všechno. Dokonce i to co sem dřív nevzala do pusy :lol: třeba bůček a jak mi teď chutná s knedlíčkem a zelím. Dodržuju váhu. Dneska se strašně těším na zelňačku a palačinky. Jenom zatím co rodina si to dá oboje k obědu já si to rozložím na obídky dva :wink:

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 06:05 

Hezké ráno všem... :wink:

tak konečně pátek, mám prádla po střechu takže budu mandlovat... kdyby hořelo, je to od mandlu :lol: mám toho fakt moc, takže celé dopoledne nebudu :cry:

roseva
ale ty okovy tam stejně nesedí :roll: :lol: mysli pozitivně, vždyť už si udělala první krok tak to chce i veseleljší metřík :lol: ale nepřemlouvám tě k nějakému činu... jen chci, abys byla veselejší :wink:
škoda, že nejedeš za holkama na sraz, ono to opravdu pomůže a podpoří před operací a nabije tě energií... neuvěříš, jak se člověk změní odhazující kilečka... a holky jsou jako důkaz :!: :wink: :wink: :wink:

benny
taky zdravím, jak se máš a jak Ti jde hubnutí?

bossice
tak holky pozdravuj, Rendykrc už se třeba dnes ozve ale pozdravuj Alenku, ať se šetří a moc neběhá po oddělení... ale pokud ji je dobře, tak to už bude lítat asi sama, protože já na posteli taky dlouho nevydržela :lol:

jane-jane
zdravím i sojčičku po žlučníčku, jak se Jani máš, vím, že od poslední kontroly asi nic moc dle toho, co Ti řekli, tak na tebe myslím, ať je brzy lépe jo a pozdravuj Meggy, jak se má, už tady nechodí... doufám, že dobře..

verco
o tebe se nebojím, že umrzneš, protože ty furt někde lítáš, si v pohybu, samá zelená, samý burčáček, vždyť musíš být jak ustřední topení zahřátá.... já mít tolik pohybu co ty, tak už jsem dneska možná v cíli... :lol: :lol: :lol:

katka04
ahojky, taky je u vás taková kosa? já jdu teda ke zdroji tepla-mandlu, mandlovat prádlo ale venku teda.. je asik konec léta :lol: :lol:

Já mám teda co mluvit, já mám na zimu ještě ty velké bundy z loňska, takže mě čekají obychody nebo aukro, abych na sebe nějakou slušnou už i se slušnou velikostí sehnala :lol: to už se bude kupoval líp, než minulý rok... :lol:

Všem přeji hezký páteční den :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 06:18 

Mattoni ahoj. Když sem vylezla z baráku přišlo mi teplo. Teď v práci už fáááákt ne. Topim o stošest. Venku 9 stupňů. V noci byly přeháňky tak je i mokro. Br jak já to nemam ráda

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 06:47 

mattonko nedělej ze mě alkáče :oops: :lol: :lol: :lol: ale je pravda, že mi včera bylo teplo, zatímco se všichni utíkali přioblékat :lol: :lol: :lol:

A prej pohybu.... koukni na fotku na FB....tomu říkám pohyb :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 07:13 

verca
alkac :shock: kdo to je? já psala hlavně o pohybech při kterých se zahřeješ :lol: no jo, i o zelené a burčáku to zahřeje i bez pohybu :lol:
já abych se zahřála musela bych chlastit furt... :lol: :lol: toš tak rači se jdu pohybovat s prádlem :lol:
Mě dneska večer čeká Frisko, a né jedno, takže ... už aby byl večer :lol: :lol: :lol:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 08:24 

Dobré ráno z uplakané Moravy a to doslovně

Takže jsem byla na sonu a opravdu se mi po opce udělala u pupku kýla ... je zatím velká jako pinpongovej míček ... takže asi tak.

JJ
termín zatím stále platí i když po dnešku nevím co bude .... ale zatím s tím počítám :wink:

Jinak zdravím všechny a já se jdu někam zahrabat .... dneska je den na pikaču a jen bych tu byla protivná ... dnes mi nejde ani to pozitivní myšlení :(

Annax
tebe chci poprosit zda by si za mne nezačala pálit svíčky a to do odvolání .... děkuju moc moje čarodějko :wink:

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 08:30 

Ahoj všem !!!

Brr,v Liberci je pěkná kosa...

LF - já si průběžně procházím podobnými stresy a teď mám obavu,že jsem si lehce vyhladověla tělo :lol: . Ovšem takhle disciplinovaná teda rozhodně nejsem !!!

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 08:57 

bobule já jsem ji takhle právě taky měla, proto mě to hned napadlo. Hele, pokud to půjde zvládnout a nebude ti to dělat velký problémy, tak by bylo dobrý to vydržet až do tý jistě plánovaný abdo, když ne tak se nedá nic dělat, ale není to zas až tak velkej zásah...........takže vydrž prťka, vydrž :lol:

Jinak také hlásim zimu, vlhko - prostě babí léto je zřejmě v čudu a podzim je tady........ :evil: :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 09:31 

Nazdarek lidičky nestíhám dočítat Rendyty se koukej šetřit a nech se chlapama obskakovat :!: BOBUL neboj to bude dobry nic netahej těžkýho :!: :P Jane-Janejak je cholka jedna sojčí :!: Holky nevím co to je ale jsem nějaká hunavená ale jinak jsem moc spokojennááá :!: :P :P

Je mi 44 let, mám 2 děti, jedno vnouče, a jednoho manžela (občas bych i darovala), 19.9. 2011 nástup a 20.9. 2011 tubu Turnov, už se nemůžu dočkat:)Pokud nejde o život,tak jde o h...o

PříspěvekNapsal: 07 říj 2011 10:32 

tak mám vařeno - domácí br knedle, špenát, zelí a uzený - mňam :P :wink:

bobul svíčky budu pálit tentokrát i já a néé jednu - hned několik !! a přitom na Tebe myslet, však víš :wink:

Jedu s mladým k holičce, takže všem zase čus :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1071, 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina