Hezké odpoledne všem, tak mám práci hotovou, hromada prádla už je vymandlovaná a já jsem k.o
Ráno jsem našla klíště, (je zima, chtěj se schovat no

) v podpaží, bojovala jsem sním, je venku ale mě bolí rameno

každý říká, že jsem blbě spala ale nespala. A jestli je to od toho vetřelce, tak to mu pěkně poděkuji a nechám si znovu nabrat krev, co mi braly včera kvůli předoperačnímu vyšetření.
Jinak je tu kosa, musíme jet pro kek piva, frisko a nákupy, tak se aspoň zase rozpohybuji ale jsem nějaká unavená..
bobuletaky budu pálit svíčku za to, aby Ti bylo brzy lépe... Jdeš s tím na operaci nebo nějaký zákrok?
katka04tady taky večer pršelo, sem tak letmo potřehla a ráno se do toho přidala kosa... no, bude hůř...
martinano, babí léto už je asi na dobro fuč a je myslet třeba na DÁÁÁREČKY A JEŽÍŠKA
MONDULEjá jsem poslední dobou taky unavená, nějak bez energie a dneska teda taky.... a mimochodem, chválím a GRATULUJI k odhozeným kilečkům
MalaciaGARTULUJI k docentuře!!!
Rendykrctak už by si měla být doma, snad se cítíš dobře a dodržuješ pooerační režim a užíváš si NOVÉHO ŽIVOTA, ve kterém vítej
vercateda ten oběd je lákavý... my dnes ovarové koleno s křenem

do baru, jen se tam sejde vícero lidí a mě nestačí tlakač tak musím asi na 3x vařit
AlenkaMjj, cesta bude daleká, tak snad ji zvládneš a dobře domů dorazíš

(jela bych taky na moravu a hned)
Vladataky tě zdravím a jak se těšíš do práce? s tou unavou to máme asi všichni, aspoň bereš vitamíny...
Kdy nastupuješ? Budu taky pálit svíčku (tuším v pondělí?)
KachnaTeda tebe čeká krásný víkend tak ať se vydaří

Já snad únavou večer padnu a vylezu až v pondělí
Večer jsme měly mít menší večírek ale ten asi vzdám i Friska se vzdám asik... no pokud mě nepřepadne do večera nějaká energie, tak asi chrním celý víkend
účetní Martinachválím metříček, gratuluji... a stím stáním, je to normální, ono se to zase vždy rozjede
Annaxi tobě hezký pohodový víkend

... jejda, sem se rozepsala, je to jak nákupní seznam