všem přeji krásný denVěrčo nebudu tady teď brouzdat po foru a přemýšlet co by se to mělo změnit už jsem ti říkala ,že tam v tom foru jsem se nemohla vyznat takový to překlikávání než se někam dostaneš tak si myslím,že když to uděláš podle sebe tak to bude super ju
MŮJ NAVRAT DO PRÁCE v pondělí proběhlo školení bezpečnostní a svářečský v úterý jsem udělala svářečský zkoušky a měla jsem to nejlepší pak jsem se klepala ,aby mě ještě nedali na bodovku ,ale ne jsem tam kde jsem byla na QC čili na kontrole kvality

no jako je to pěknej zápřah a včera už jsem makala celý den a pěkně mě bolí svalstvo na těle a za ty 3 dny půl kila dole takže super

Jinak divně koukaj na to moje jídlo do dozičky si navážím vždycky 4x85gr všeho možnýho a pak to tam uzobávám a oni seděj vedla mě a čuměj mi do tý mysky 4x zobnu zavřu to a dám to zpět do ledničky pak na mě čuměj jak tam funím

5.11. už máme chlastačku a žračku no super

jinak mě přijali docela dobře na to že museli kvůli mě dát kluka pryč ,aby mě mohli vzít zpět

jinak za ty 3 dny v práci je doma pěknej binec takže peru a půjdu uklízet a odpolko jdu s Pájou plavat jsem mu to slíbila

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík
DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE