Bambulko77 ,to je mi líto,že se Vám nedaří..Tak já posílám za sebe trochu energie,myslím na Tebe,aby jste vše zvládli..
Všem:Já to teď doma také nemám zrovna
růžové..kluka ve školce učitelka šikanuje-je prý nevyhovující,neuspěje u zápisu do školy(prý na to nemá)-máme dojít k psychologovi.Co jsem se ptala maminek,tak si každý na tu učitelku stěžuje,že je hrozná a z dětí dělá debily..no a z rodičů neschopný idioty.No taky že jo.Dnes jsem si vyslechla 15 minutový proslov o tom,jak jsem neschopná a na pěst!-
čtete dobře-řekla ve větě taková slova!!-samozřejmě to všechno rozebrala před jinými rodiči!-takže jsem byla jak spráskanej pes,ale ona si to prý takto užívá..No a o manželovi řekla,že je to vostrej frajer,no tak jsem jí řekla,že má nějakej mindrák a léčí si to na dětech a rodičích..

a šla pryč.Manžel se tam chystá...
bohužel Nás ředitelka nemůže přesunout jinam-do jiné třídy.. nejméně 15 maminek z 20 ji nesnáší a stěžují si na ní,takže jsem v klidu,i když,jak se má člověk cítit,když na něho takto hned po ránu ta čúza vystartuje..

no
je to kráva a hotovoJá bych také prosila trochu pozitivní energie,protože jestli to takto půjde dál,asi budu potřebovat sílu,abych tu bestii mohla zaškrtitnedko , copak se děje kočko? také mám vyslat energii i Tvým směrem?