Romana Kilbergerova hezky se hoj a brzy domů nechat se opečovávat

Nějak poslední dobou nestíhám číst natož sem psát

minulý týden jsem s manželem byli na genetickém vyšetření, hodinovej pohovor a odběr krve od obou po dvou ampulích, výsledky do dvou měsíců, tak snad nezjistí, že jeden z nás je mutant a proto se nám nedaří počít, kdyby jsme byli oba tak je to v poho

a včera jsem byli na imunologii, mě vzali snad litr krve (10 ampulí) mám pocit, že mi z toho budou zjišťovat i IQ a velikost bot, manžel jen 3 ampule + sperma , výsledky za 4-6 týdnů. Nějak na mě zase padá depina tak se musím zabavit, na další pokus jdeme až v lednu, v prosinci jdu zase do tunelu na rezonanci, tak uvidím jestli se mi v hlavě něco změnilo, nebo je tam mrcha pořád jen kde byla a neleze dále

snad ne je mi dobře ani žádné nové příznaky nemám
Taky jsem chodila na masáže na narovnání páteře a na bovenovu masáž, nebo jak se to píše, nebolelo to,ale příjemný to nebylo, ale kdyby mi to mělo pomoci budu snad i chroupat chrousty. Zítra mám volníčko a v pátek jede manžel s panímámou na pohřeb do Hlinska, tak budu pátek sobota sama doma, tak asi vypucuji okna, ale ještě nevím, chci Vás dočíst a i něco napsat

jdu číst hezký večer

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.