Zdravím
A L L , dnes pěkně uťapkaná. Bolí hnáty, bolí koleno, kyčle v háji. Už abych pár těch nadbytečných kil začala odhazovat. Ráno, když jsem vyrazila na "svůj čtvrtek" jsem s sebou hned u garáže práskla a letěla až na plot, ještě, že mě tam drobek zbrzdil na břečťan...kdo to jakživ viděl, v tomhle čase spadané mokré a klouzavé listí na betoně. No tak jsem se musela vrátit a přestrojit i přezout...ale pak už bylo vše o.k., jak se říká, špatný začátek, dobrý konec.
Doufám, že všichni dorazili v pořádku domů.
Nedko věřím, že jste vlak ještě stihli

. Chtěla bych být po operaci taky tak čilá a podnikavá jako Ty!
Jane-jane...Tebe a Marušku jsem propásla

, tak aspoň takhle "Čauuuuu!"
Betko nevím, jaký problém máš, ale na močové cesty je tinktura z lichořeřišnice větší, zničí všechny bakterie. Ale ve větším množství je trochu močopudná, tak opatrně! Doufám, že Ti vše dobře dopadne a operace bude v termínu.
Ivo63 ani jsem nestačila těm Tvým klučikům říct, jak jsou šikovný (po té tvořivé hudební stránce), tak jim to, prosím, vyřiď! A Ty už, prosím Tě, přestaň jezdit do Turnova jako "agent s teplou vodou"

.
Terčo, ještě držíte pohromadě?

A Ty ještě tu teplou, rozuměj plodovou, vodu chvíli drž!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014