Dobré nedělní ránko,
včera se mi odpoledne manžílek vrátil z Vysočiny, kde byl s mamkou na pohřbu, říkal ať si nevšímám jeho velké hlavy, že mu brzo splaskne, má jí vyhučenou od mamky. Tchnyně je hodná,ale občas na zabití a někdy mám pocit, že teprve nedávno přistála na zemi, je jak malé dítě vyžaduje pozornost a když se nikdo nevěnuje začíná vzdychat a dělat ACH JO, dokud s ní nezačne někdo mluvit, taky když něco vypráví tak přeskakuje z tématu na téma, takže se výsledku nic nedovíte. Když jsem v roce 2009 skončila na měsíc v nemocnici na neurologii, tak tam do 10 dnů byla taky, 1-2x do roka jí ochrne půl obličeje, dostane 10 kapaček a je to dobrý, ona byla na 5-ti lůžáku z nepříjemnou a bláznivou babou, já na dvoulůžáku s paní po operaci plotýnek, tak když pani šla domu, domluvili jsme se se setřičkama, že jí dají ke mě, a to byl teda horor, mám alergii na to když někdo mlaská, nebo jí jak čuňátko a ona je to expert druhý den jsem přemýšlela o vraždě, nebo sebevraždě, ale zase na druhou stranu jsem se dověděla některé příběhy do konce, ale čím mě dostala, bylo když mi řekla, že je v nemocnici kvůli mě, že měla o mě strach, to mi fakt ve chvíli, kdy jsem něvěděla jestli mám roztroučenou sklerozu, nádor, nebo mrtvici moc pomohlo

no po týdnu jí pustili domů a já měla jít za pár dní taky, v den kdy jsem měla jít domů dovezli babču po operaci páteře a tu bych už asi fakt zabila, lehla si a začala vrzat zubní protézou, naštěstí jí dali pak jinam a mě nakonec odpoledne domů pustily.
Ty dva dny co byl manža fuč jsem si protřídila šatník letní věci jsem dala do vakupytle, no vzhledem k tomu,že už měsíc stojím s váhou mi to příští léto asi velké nebude, mám teda ještě tašku s maxi oblečením, jsou to hlavně kalhoty, tak ty zkusím nějak prodat, tady u Vás hubenin asi težko

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.