Bricku...čau človíčku...Meridia a Adipex (působí skrze mozek) = tisíckárt řečeno, jaké je to svinstvo, proto staženo z legálního prodeje už dávno tomu ... versus Xenical a Alli (působí skrze vstřebávání ve střevech)...sice legální, ale riskuješ neustálou kontrolu kaťat

.
Kachno...je to dílo, ta Tvá tchýně...taková vztekací panenka s ovladačem...jsem myslela, že tohle dělají jen puberťáci

. Když jsem četla Tvůj problém s "kolem"...holka, taková malichernost, však se zeptej holek, jak jsem vezla Hvězdičku s totál odrovnaným kolem, když to pak manža líčil našemu automechanikovi a předložil fotku, tak automechanik se šklebil a povídal, že prý půl Turnova mluví o tom, jak šílená ženská s tím jela přes celý město

. Nebylo vyhnutí...pak jsem auto odložila před nemocnicí a domů mě odvezla jistá dobrá duše. Ale slib jsem dodržela, tak co jako? Na starý kraksně už toho nebylo co moc pokazit.
Dámy však já ještě nikam nenastupuju. Zítra teprve jdu na předoperční vyšetření, uznejte do úterka času dosti.

Klííídek
Jajo však se kurýruju, dnes mi je už téměř dobře, ale právě teď to jistím horkým presíčkem s griotkou

. Manžel na mě stále zírá, jestli snad nemutuju, dělám poslední dobou věci, které u mě v životě neviděl.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014