Zdravím a l l
Všem moc děkuju za podporu, takže se jistě zadaří. Snad mám jít na řadu jako druhá v pořadí, tj. kolem 10. hodiny, ale kdeže? ...Hrubáček má do 10-i ambulanci a pak si na mě teprve asi půjde drhnout ruce

, po mně jde nejspíš Vlčice a Iva63 jde snad až poslední. Takže na držení palců nás tedy máte dost, počítám i s Terčou

. Naprosto netuším, kde ráno složím palici, neb sestřičky mi dnes řekly, že jsou všechny pokoje nacvakaný, můj vysněný 503 plně obsazen a tak prý mě nechaj na chodbě. Kačeny jedny!
Počítejte s tím, že jsem již stará kreatura a tudíž si netroufnu odhadnout, jak mi bude a komu a kdy podám zprávu, že "žiju"

. Takže ten, koho prvního najdu v seznamu, dostane SMS a prosím ho, aby to pak hodil sem ve veřejnou známost. Děkuji za pochopení. Telefony brát nebudu. Odpovídat na SMS nebudu. Celou dobu v nemocnici buď budu chrnět nebo v duchu počítat, kolik lízátek nakoupit.
Jistě jste si všimli, že preventivní léčba griotkou mi přidala

celý kilo.
Mějte se tu hezky a ještě jednou díkes za povzbudivá slova. Páček shledáček

!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014