Jika - aj tebe prajem hodne hodne šťestí , žádne komplikace a rýchle zotavenie .
Scalla - tebe sa to tiež rýchlo blíži !!!
tento týždeň ste na opku asi štyri , však ????? tak ešte raz všetkým - šťastný priebeh , a nech ste rýchlo fit !!!
: KOLEČKO ÚSPEŠNE UKONČENÉ !!! dnes mám za sebou vyšetrenie žaludka kamerou , popis bol horší ako som zvádla ja. Nebolelo ma nič , len som strašne grgala - ako 4 medevede
A dnes som sa konečne stretla v ambulancii - s mojím pánom primárom, ktorý ma bude operovať. Sedel za stolom , písal na pc , a na mňa sa za cely čas ani len nepozrel. žiadny očný kontakt , tak som sa ho bála aj niečo spýtať

, ale aj tak viem od vás všetko. Druhý doktor mi behal kamerov v žaludku a nahlasoval udaje , niečo tam aj našli , no nevysvetlil mi nik nič , ale asi nie nič vážne , lebo dodali že opka može byť. " nejaké známky hernie 2cm su pritomne " Potom mi doktor naordinoval injekcie na trombozu pred operaciou Fraxiparin /10dni vopred/ a nejake lieky Helicit /20dni vopred / , ktoré sú na žaludočné šťavy. žiadny pohlad , žiadny kontakt -ani len očný , len sa ma ešte opýtal či som poučená , či rátam s tým že za opku budem platiť , a že si mam pred opkou zavolať či budu fungovať. -toť vsjo - moje stretnutie s pánom primárom ....

, ale je to najlepší chirurg a operatér na bariatr.operácie na SK , tak nemám z toho taký zlý pocit .