Zdravím A L L
Annax...díky za info o Bondě. Doufám, že má jen "obyčejnou" virózu. A nevíš, jak se jí daří s váhou? Často na ni vzpomenu, jestli se už jí líp s ubývajícími kily dýchá? Já jsem před reoperací trošku přibrala a věř mi, že mi to na dýchání šíleně vadilo. Už se to lepší, jen se ještě nemůžu tzv. dodechnout, ale to znám, to jsou moje drahé nervíčky

.
Aničko, jsem ráda, že Tě tu mám, o to víc si cením, že jsem Tě mohla poznat osobně. Úžasně jsi mi "sedla". Škoda, že bydlíš tak daleko...
Rozino
...máš důtku s výstrahou!

...možná by sis mohla připomenout něco z "Dědictví aneb hoši ..." .....však vašu eeee jsem taky neviděl a věřím, že ju máte...
Promiň, ale zrovna tohle mě napadlo, zasloužím naplácat? Však Ty taky!

...jistě můžeš připustit i placebo efekt či víru, která uzdravuje
Lucinko melounková gratuluju!
Scallo budu Ti moc držet palce! Doufám, že jsi se dnes večer příliš nepřežrala...já asi 4 dny před operací jsem se nějak utrhla ze řetězu a pak mi bylo těžko. Tak nejenže jsem měla výčitky, ale ještě jsem šturmovala rychle se dočistit. Jsem blbka.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014