Scalla je v pořádku? Uf! Jsem na ni tolik myslela, asi jako všichni tady

.
Tak dnes jsem byla na stezích, dobrý. Stavěla jsem se u holek, Jika je v rámci možností v pohodě, Betka, chuděra, zkouší. Má ještě drén...břicho ji bolí a hrůza je prý si dojít na záchůdek. Takže pořád leží, opravdu asi uvítá v nemocnici holky, co nastoupí v pondělí či úterý. Věřím, že až jí vytáhnou drén, hodně se ji uleví. Zatím ale se jí kabelka plní, tak je to předčasné. Držme jí palce!
Iva63 byla dnes znovu na sále na výměně houbičky, kterou má vloženou do pupíku. Má ji už menší. Ale řeknu Vám, je to otrava, je stále připojená k tomu ďábelského přístroji šlaufkem, takže její korzování jest 3 x denně odpojit a na záchod a pak jen postel - křeslo, křeslo - postel a tak dokola. Je neuvěřitelně trpělivá, přestože to trvá už tak dlouho...takže vážení, na Ivu myslet fest a co to dá!
Dneska jsme si pěkně poklábosily s Nedkou...ta si k nám do nemocnice jezdí jako na výlet...prý se jí u nás líbí. To je málokdy slyšet, že? Nebojte, není vůbec ujetá...

holt je to taková cestovatelská duše, nakonec jí možná předám žezlo

...
Bricku...budiž Ti tolerováno, že jsi vymazal a přepsal své příspěvky, to tu u nás není zvykem, ale byl jsi zřejmě v tak mizerném duševním rozpoložení, že jsi to tak provedl. Proč jsi nenapsal rovnou svou diagnózu? Vůbec nemuselo dojít k takovému nedorozumění. Předpokládám,že momentální situaci nezanedbáš a budeš tlačit na doktory, aby Ti pomohli a abys byl trvale pod dozorem. Vlastně...někde Tě přece musí "vést" a hlídat...
Aleno no nazdar! Zdravím Tvé krvavé koleno! Teda holka, ještě tohle do krámu...bolest to je jistě příšerná, tak se šetři, předpokládám, že má pořád neschopenku. Hele, Alenko, ale jestli máš to koleno takhle pochroumané, nejspíš dostaneš další doporučení ke snížení váhy a tak už to bude z více stran a bariatrické operace se domůžeš. Myslím na Tebe a takový řeči, že Tě tady nikdo nepostrádá, takový sem nepiš!!! Myslíme tu přece i na ty, které zrovna neoslovujeme. Drž se, děvenko!
Jajo...pro Věrču každá rada zbytečná...má "píchání" a debužíruje si na guláši a česneku...škoda slov. Jen má kliku, že si nevykoledovala koliku, to by pak se bála sáhnout i po suchém rohlíku

. Nezbeda je to, prostě "všežerynka" vždy a všude, no, budiž ji to přáno, je mladá, nezkušená....

Jo a pro všeobecné pobavení hlásím, že vypití kontrastní látky pro mne byla lahůdka a postavila mě na nohy. Nekecáááááááááááám

Báječně hořký, až sladký, ovšem čirý...to je jedno, jakou to mělo barvu, já jsem si pochutnala.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014