Seky ...ani netušíš, jak mě oblažil Tvůj pozdrav, když jsem byla v nemocnici. Romča Kilberg mi to písna a fakt mě to dojalo. Prý...pozdravuje vílu...a já se spíš cítím jako čarodějnice. Ale hodná čarodějnice. Díky a těším se na Tebe, až přikvačíš na kontrolu. Snad Tě nepřehlídnu...na šírku už jo, ale Tvá výška to jistí.
Bricku vůbec se necítím dotčena. Hele, tohle je forum, kde se opravdu svěřujeme se vším možným a se zdravotním stavem tuplem. Spíš mi to připadá, že ses Ty urazil. Ale víš, tady když někdo napíše o svém bolístku, tak všichni se snaží mu pomoct nebo poradit a přestože to někdy vypadá tvrdě, vždy to myslíme dobře. Píšeme to tu upřímně a nechodíme kolem horké kaše, protože to je většinou ke škodě věci.
Já jsem přece napsala, že chápu, že jsi byl na tom mizerně psychicky a to je omluva pro Tvé impulzívní jednání (myslím úpravu příspěvků). Troufám si říct, že všichni, co se tu scházíme, jsme si prošli či procházíme více či méně těžkým životním obdobím a hledáme tu podporu a pomoc, taky rozptýlení. Jasně, každý se tu svěří s tím, co uzná za vhodně, záleží na každém, jak se "obnaží". Já jsem spoustu Tvých příspěvků propásla, "díky" pobytu v nemocnici a teď vlastně ani neznám jejich obsah. No jestli jsi někde napsal, že máš problémy se žlázami s vnitřní sekrecí, tak možná každého napadla jen štíka. Je to u Tebe ale složitější, takže náš speciální šuplíček "endokrinošů" Ti ani asi nic neřekl. Nemíním Tě plísnit, to nemám ve zvyklu. leda bys tu moc zlobil, ale nekruť se, nenafoukl jsi se trochu předčasně? Došlo k nedorozumění a pokud jsem Tě namíchla, tak stručně a jasně PROMIŇ a jedeme dál. Jestli nás teda ještě chceš?????????
Kachno...než jsem se naučila správně ovládat indukci, hořela mi nejednou papírová utěrka a já ječela...nemohla jsem si zvyknout na tu palbu, že "P" se musí hlídat na vteřiny, nejlepší u toho stát a přímo čumět do hrnce, jinak jídlo báječně zčerná a ještě báječněji smrdí a pak bych do toho nejradši kopla. Takže jsem to trochu vyřešila zakoupením nádobí s keramickým povrchem, teď už se mi ani nerez nechce používat. A teflon? ...ten snad na tom hoří sám od sebe.
Romčo Kilberg...pořád se tu nějak míjíme...hele máš super metřík, seš na tom mnohem líp, jak já, příští týden najedu na kašovitou a přijde stopka. To je víc, jak jistý. Ale neva, beru "pomalu, ale jistě". A jak se cítíš? A už jsi začala s Wobenzymem? Já ještě ne, čekám, co to provede s Tebou

!
Aleno..holka, je dobře, že Ti gel vpravují rovnou do kolena, to by Ti mělo hodně pomoct, ale výhledově bys možná měla počítat s umělým kolínkem, v příbuzenstvu mám příklad, že to fakt je dobrý (budeme počítat s tím, že to je dobře provedený). Ale mám takový pocit, že před voperováním náhradního kloubu vyžadují ortopedi redukci váhy. Takže opravdu, skladuj si záznamy a pak je můžeš předložit i s doporučením od kardiologa. Hlavně vše pomalu, opatrně, žádnou námahu a Beníkovi dopřej dlouhé vodítko, ať za ním moc nelítáš. Je už trochu rozumnější?
Na Vánoce já se už dávno nestresuju, jak stárnu, tím upouštím od zbytečných nerváků, jak s přípravou, tak se sháněním dárků. Tohle vůbec nehrotím. Mám už dospělý děti, takže fakt se nehraje na rozzářená dětská očíčka, spíš na celkovou pohodovou atmosféru a povídání, a co si budeme vykládat, chlapům jde taky o to žrádlo.
No a na koho jsem zase zapomněla? ...........takže zdravím všechny, jó
TT RR II XX LL zdravím Tě, vidíš? ...klikni si levou myškou a zvýrazni v modrém pozadí...už vidíš?
Terčo čauky, já akorát mám recept na takovouhle bouli si jezdit na PULSNÍ LASER, ale to je teď pro Tebe tabu. Ale prý pomáhá i se zpožděním, takže kdyby se Ti to za pár měsíců nespravilo, tak to zkus, je to levná záležitost a funguje, viděla jsem to na vlastní bulvy. Zdravím Davídka, doufám, že dnes nemáte větříky...
Draženo mohla jsi mi to písnout v SZ. Budu se s Tebou tak domlouvat. Víš, jak na to? Hlídej si na stránce vlevo nahoře "x soukromých zpráv". Už tam jednu máš.
Annax zítra si zapálím voňavou svíčku, prostě jen tak, mám to ráda

. Včera jsem v noci konečně dočetla tuhle kavárnu a byla překvapená, co starostí jste o mě měli. A Ty jsi pálila svíčku. Díky. Musím se všem omluvit do šuplíku "Pobyt v nemocnici" a vysvětlit, proč jsem Vás nechala bez informací, bylo to ošklivé, ale prostě jsem se na to nezmohla. Měj se! Fajnově, jak jinak........
Anazuz...promiň, že jsem Ti ani neodpověděla na SMSku. Napravuji to a volám "Ahoooj!" ...písni, jak se daří teď po adjustaci. Já jsem perfektní. Vetřelec někde chudák leží v odpadcích, ale řeknu ti, ač jsem s ním tak dlouho žila, nijak se mi po něm nestýská

.
Ještě zdravím
Krakonošovo a morafffskou větef a dobrou nocenku...jo když jsem u té "nocenky"...Iriska jde 1. prosince na operaci s páteří, tak na ni myslete. Ještě to sem pak písnu, abych to zaktualizovala.
No a teď jsem zvědavá, jestli tohle přelouskala Věrča, proto ji ani nezvýrazním. Píšu zde o ní, že je HAZARDÉR (skrze žlučník), tak schválně, jestli tahle potrefená husa zakejhá

?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014