Annax...však mi rozumíš, ne? Já, nadsázka a srandičky, to je moje! A to, co jsi napsala o sahání ke kotníčkům...Ty vopice, je to přesně obráceně. Já Ti tu chci vyjevit, jak Tě obdivuju, nejen znalosti všeho druhu, ale hlavně Tvou milou a obětavou povahu. Ty jsi zkrátka "dostala shůry". Nepři se se mnou o to, máš to zbytečný

. Hele, já se jmenuju Studničková, ale Ty jsi přímo STUDNICE VĚDOMOSTÍ

Uznej, že tenhle bonmot se mi povedl

.
Scallo Ty už vážně pochoduješ zítra domů? Neuvěřitelné. Gratuluju a smekám. Tak ať se Ti dál dobře daří.
Věrčo a Martino...zítra příjemný nástup...nejspíš se za Vámi zítra asi nedostanu, páč nemám ještě povoleno řídit. V úterý budete vytuhlý, takže asi až ve středu a to se ještě nechám odvézt. Uvidíme. Každopádně Vám držím pěstičky, momentálně nějak zmrzlé. Věrčo, co jsi to provedla s metříkem?
Betko ...drž se! Dnes jsi mi osvětlila, co všechno Ti vlastně v pupíčku chruli, tak už se nedivím, že máš stále bolesti, bylo to náročný. Ale Ty jsi "bojovníčka" a zvládneš to!
A náš "průtokový ohřívači"
Ivo63...jsem ráda, že Ti je už mnohem líp. Jak Ti trochu otrnulo, už Tě berou táčky domů, co?
Romčo Kilberg a co s tím Wobenzymem budeš dělat? Začneš baštit až později? To ale už nebude asi potřeba...Já jsem ho taky ještě nenačala... Jenom vím, že Hrubáček přece říkal holkám z 509, že můžou zobat, jen nepamatuju, zda 3 x 3 či 3 x 5....a taky vím, že Jane ho zobala až s kašovitou. Tak snad mám být pokusným králíkem já? Až budu moct kašovitou, tak to tedy zkusím klůtat.
Zdravím
A L L , většinou tu bývám poslední večer, tak tedy všem pěkné ránko a hezký celý den.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014