všem přeji krásné ránoŽannett no to teda koukám jak jsi dostala to maso do sebe tak krátce po operaci,já jsem se bála tak jsem to rozmixovala ,ale maso bylo vařený a kuřecí

jinak tě zdravím ,nějak není čas sem zajít
Elamicho ty teda frčíš,já pěkně stojím,ale mění se mi postava
jinak jsem milé dámy včera navštívila po dlouhé době zumbu a ty zrcadla přede mnou by neměli být ty kožní plácačky nejsou vůbec hezký hlavně na těch stehnech to je teda bomba
nedávno jsem tady psala ,že si dávám život do pořádku,po novým roce jsem se chtěla rozvést a být s mím Mariankem ,ale to už je minulost,že bych dostala rozum ??? je fakt,že tenkrát jsem ho milovala,miluju ho a asi ho budu stále milovat,ale má nárok si uspořádat svůj vlastní život,aby mohl mít rodinu

ale bylo nám spolu hezky
a můj manžel po posledním insidentu na mím pracovním večírku zjistil,že přichází nejen o ženu,ale i o kamarády asi dostal rozum po tomco si ho vzal do parády můj spolupracovník a zároveň jeho kamarád

je fakt,že se teď za poslední měsíc hodně změnilo,kupuju si autíčko a myslím ,že v tomto roce bylo strašně moc změn a jsem za ně i ráda.Každý manželství projde nějakou krizí my jsme jí prošli a trvala celej rok a byl to těžkej rok.
zdravím
Bossinku a Věrču a všechny co byli v Krakonošově a Qwysku s Elamichou i ten zbytek

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík
DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE