Věrčo tak Lubča Ti ještě vedle sebe stále drží postel, kdyby Tě náhodou v noci přepadla těžkost z Pepana...a dáš si ho ještě naloženého v česneku...kroutím hlavou nad Tvou odvahou, i když bych to spíš nazvala "hazard". Doufám, že Ti Hrubáček nevybral i kousek mozku

. Ale Tobě všechno nějak záhadně projde, tak snad víš, co děláš.

Nohy dobrý? Jsem na ně náramně zvědavá...vždyť Ty jsi je měla laní i před operací...ale chápu, potřebuješ ještě drobek honit parádu

.
Jo, Lubince je líp, ale malinko se přitížilo Pešulce a Ivě taky. No snad to zvládnou, děvenky, beztak tu ně každý myslí.
Martino tak jsem Tě taky už nezastihla, jako Věrču, ale v pondělí zkusím mimořádně vstát a přijet do čekárny. No a Ivě se už stýská....
Žanneto nikomu nevadí, že se tady ptáš ohledně stravování. Klidně se ptej dál, vzájemně si to aspoň můžeme probrat...já jsem zjistila, že se mi zvedá žaludek z mléčného pití všeho druhu, takže jsem skončila na scezené vodě z brambor, řídké bramkaši a taveňáku...nechutná mi ani pressíčko, se picnu z toho. Vypadá to, že se mi otočily chutě o 180 st., kručiš...
Mattonko Tebe jsem tu dlouho neviděla, už je líp?
Anazuz Ty a pokazit si bandáž? Taková vzornice! Určitě to zvládneš! Však Ti chybí takový kousíček...
Romčo Kilberg Ty mě bavíš...100 gramů sem či tam, není to fuk? Ale když si je tak hlídáš, tak Ti radím, vyndej si před vážením ty cvakačky.
Betko čauky, pravděpodobně Tě zítra nezastihnu...musím dovézt rodiče na nákup a s nima nikdy nevím, jak časově to zvládneme.
Mondule vidím Tě zde, tak zdravím! Ohledně Pepana...tady se meze fantazii nekladou, když se naloží do studeného oleje, tak se má nechat pár hodina proležet v pokojové teplotě...a Ty se ptáš na vaření, jo? Tsssssssssssssssssssssssssssssssssssss

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014