zdravím ve spolekBobule jj už si to začínám hlídat. Co se týče omezení v jídle tak bych také jedla víc,ale když si říhnu tak raději ze strachu končím z jídlem
Jinak říkáš ,že se vážíš 2x za den? hmmm,.... tak tj dobré já bych tam u sebe rozdíl neviděla,proto se vážím po 3. dnu a stejně nic moc.

Jinak jak říkáš,že tj v hlavě tak v tom máš určo pravdu jen mě to někdy usadí když vidím,že je váha stejná,ale jak říkáš zatím to nebudu řešit a uvidíme
Terča ahojík jj budu muset i když se chvílema obávám jestli nedělám něco špatně,ale zkusím to nechat a uvidím jak se bude dařit,..jak tu radíte,..nebudu to řešit a dělat si z toho hlavu,...
Bossice ajajjj to ti teda nezávidím to musí být hrozné si ještě moc nedat něco lepšího než je tekutá strava

.
Jinak to říhání je asi fakt důležité,já to spíše také tlačím at si říhnu a hned se mi uleví když to teda jde nebo se napiji limonády,kterou normálně nemusím,ale to mi pomůže si říhnout

Tak doufám,že se ti to brzo zlepší a budeš moc papat
Scalla no dá se to tak říct,...jím už většinou normálně jen to fakt důkladně rozmixuji v puse
takže chleba z paštikou,sýr,kousek masa,atd,.... v malých porcích,..to už mám v sobě

30 let,..dcerka 10 let a druh 38 let,....nová láska v mém životě,...můj synek,.,který se narodil 7.2.2014 takže pokračování boje,.
20kg dole před opkou,... 2.11.2011 Tubu Turnov mudr: Hrubý -tak a snad je to nový a krásný začátek nového života,..