Hezký večer přeji,
děkuji zamilá slova, nechci aby jste si nemysleli,že jsem nějaká fňukna, jen to poslední dobou hůře nesu, po 8 letech snažení to na mě více dolejhá

Zítra to bude 8 let na co jsme se rozhodli pro potomka, na mé 30-cátiny, a jak to vypadá dříve než ze mě bude stará matka budu stará automatka tatramatka z vyklepanejma ložiskama

Ale zítra večer mám v plánu zvodkovat se do bezvědomí warfarin newarfarin, tak snad do vánoc vystřízlivím

Jinak dnes jsme v práci měli setkání s důchodci, kterého se musíme jako vedení účastnit a řeknu Vám babky klapačky nezavřeli, až mi z nich hučelo v hlavě. Tento týden jsem toho v kanclu moc nenapracovala, ve středu jsme měli poradu úseku mimo úřadovnu s kuželkama, dnes celý den důchodci zítra od 10:00 oslava v kanceláři, od 12:00 jdu na oční na preventivku, takže zase nic neudělám, takže super týden a příští týden to bude honička, v pondělí měním 2 hlavní servery takže tam budu čumákovat asi do večera a modlit se,aby v úterý běželo vše co má
Tento týden se mi ješte nepodažilo domů dorazit za světla, dělají nám střechu ale já jí uvidím asi až na jaře, ráno když odcházím je jěště tma a když přijdu už je zase tma, no možná zítra přijdu dříve, ale doma se jen udělám za krasavici a frčím pařít slavit

Jdu chrnět užijte si hezký čtvrteční večer

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.