Ahoj holky občas i kluku,
tak jsem si včera zavodkovala,ale jen decentně takže mi ráno nic moc nebylo, jen mě pes probudíl o skoro 2 hodyny dříve naž na kolik jsem ho věčer nastavovala a začala po mě hopsat a tahat mě z vyhřátého klobouku před sedmou

Mamka měla přijed v poledne, tak jsem trošku poklidila a náhla se k TV na gau ale nebylo mi přáno, nejdříve mi psal přes messengera ředitel, že mu nefunguje pošta tak jsem se vymotala z deky sedla k PC a pořešila to, opět se zavrtala do deky a pomalu usíla a v tom mi volal pán co mi v pondělí přijede přeinstalovávat servery, že je nějaký problé, tak opět vymotání z deky a zase k PC, a nakonec když jsem usnula na max 20 minut tak vstal manžel, tak jsem mu udělala snídani a zase to zalomila, tak zavolala mamka ať nevařím, že oběd doveze

no v poledne tu byla s oběděm i svojí jezevčicí, tak se tu vyběahal s Tím naším ušatým torpédem mi upekli 90% cukroví, péct budem už jen ořechy a pak nepečené , udělal jsme jí i manžovi večeři, lososa s bramborem a odvezla jí domů a teď jdu do pelechu studovat hajájizmus
Mono hezky se zotavuji a hurá domů za čičinou

ALL se zácpou mám též problé, taky je to občas porod ježka, nepomohl mi ani Duphalack, tak si 1x za 2 dny beru jedno Alli a je to lepší, když jsem vzáří byla v nemocnici tak na mě na přímko koukali jak na exota když jsem jim říkala že chodím 1x za 3 dny

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.