Všem krásnou 1.adventní neděliMOno ty to bereš fofrem
Můj dnešní zážitek :
Ráno vstanu(6hod) a tma

úplně.Kolem nás ani 1 světýlko jen o ulici dál si svítí jak o život .Říkám prckům,super nejde elektrika tak ještě do hajan

..Ozve se klíč v zámku a chlap se vrací z práce -nejde elektrika

Jako domovník volám v 8 na pohotovost co se jako děje(lidi v baráku si asi myslely,že to já) tak do 2-3 hodin by to mělo svítit,moc se omlouvají atd atd.Nejde topení a neteče ani teplá voda....Podotýkám,že jsme to nečekali a tudíž ani 1 notas nabitej a to nemluvím o telefonech,jako na potvoru.Volám po 11 opět na pohotovostní linku a třepu se at neklekne tel ještě mladému-hlásí,že je slabá baterie.Tam se ozve paní a říká,voláte z Bruntálu???ANo volám,tak tam půjde elektrika mezi 17-18hod,závada je vážnější

Čumím jak de..l a jdu napsat na dveře výtahu oznámení,at nám nebouchají sousedi na dveře s novou potěšující zprávou...A asi za půl hodky pípne mikrovlnka a ozve se hurááááááá
Můžete mi prosím Vás říct,jak se najdou lidi co nepotřebují elektriku, počítač,mobil

Obdivuji a klaním se před nimi.Jinak jsem stihla uklidit skříně,umýt a vydrhnout lednici a uvařit-bramboráky s masovou směsí....Fakt je,že kdyby elektrika šla tak sedím u pc
Omlouvám se za dlouhý příspěvek ,ale sem se musela podělit.Nojo no BRUNTÁL -DRSNÝ KRAJ,DRSNÍ LIDÉ

Metřík dokončen 23.12.2012 konečně

)
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou