Z d r a v í m A L L
Tak se po několika dnech opět hlásím. V pátek jsem odpadla - zuby, prasklá dáseň, vzduchová kapsa a volný přístup vzduchu k trojklanému nervu mi tak zavařil, že jsem v pátek večer jen nakoukla k Ivě63, zahlásila, že je to v ... no víte kde...a mazala vedle na pohotovost. Vyfásla 2 injekce a 2 recepty. Dneska už je líp, ale musím pořád být v klidu a zabalená jak Marfuša. Jen s těma zubákama mám po vořechách. A to bych měla, prosím, zítra najíždět na tuhou stravu...
A zrovna vidím, že se po mně poptává
Jane-jane...čauky sojko, tož sleduj můj metřík

. Dobrý ne? ...ale vzhledem k tomu, že jsem 3 dny nemohla jíst, sotva upíjet, tak ta váha se mohla pohnout taky víc. Ale nevadí, vidím, jak chátrám, jak rosolovatím, vysychám a plešatím... Ať si, hlavně, že už se mi líp dýchá a líp chodí, jak s těmi 91. Když se mi podaří dát dolů ještě něco, mé štěstí bude nesmírné. Mně stačí, když bude kapat.
Bricku ta tachykardie by Tě měla okamžitě startovat k cestě za doktorem

A co vůbec bereš za léky? Mně to připadá, že máš v tělíčku rozházený snad všechno. Nepodceňuj nic, ale taky nepropadej zmatkům! Nervy a zrychlený tep jdou ruku v ruce.
Ifko ve čtvrtek jdu na kontrolu k Hrubáčkovi, tak pokud to fyzicky zvládnu, počkala bych tam na Tebe. Máš-li zájem, ovšem. Když, tak písni na sebe kontakty v SZ.
viewtopic.php?f=18&t=1036M o n ó ó ó ...na Tebe jsem zírala jak magor

...vůbec jsem netušila, co máš v pácu...ještě jednou gratulka statečná ženo a jak by řekla sojčice, tak "déržím cecko"
Terčo a Romčo Kilberg...nekvaltujte tak! Chtěla bych se držet aspoň chvíli v závěsu

.
Mattonko...jak jsem se dočetla, máš potvrzenou dobrou zprávu, tak teď už můžu gratulovat do aleluja a tedy gratuluji, gra..............

...a stále ještě gratuluji a gratu..................

atd.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014