Praje sa krásny deň.
Pozerám, že ste sa pekne obuli do Bricka. A keď to tak nezaujato čítam, tak mám pocit, že pravda je aj v príspevkoch, ktoré ho kritizujú, aj u Bobule, ktorá sa ho zastáva. Je pravda, že je nemocný. Ale je aj pravda, že my to tu nevyriešime, potrebuje lekárov, dobrých...Iba tí mu možu zlepšiť zdravotný stav(ak to ide) do tej miery, aby bol operovateľný, alebo mu aspoň pomocť zmierniť jeho problémy. Ak má problémy s tým, že by kvoli svojej chorobe operáciu prejedol, je tu bypas, alebo tá najsilnejšia verzia bariatrie-biliopankreatická diverzia. Je to brutál, ale asi je určená práve pre takýchto pacientov. Záleží však na lekároch a na ňom samotnom, ako sa k tejto veci postavia.
Brick, čuduješ sa, že ťa mnohí ignorujú. Ono sa ťažko odpovedá, keď ti pomocť nevieme-to musí lekár. A tvoje negativistické vety o smrti nám nedávajú veľa možností na reagovanie, aspoň ja toto nemusím, tak si to prečítam s nechuťou a radšej neodpovedám. Ak budeš po vyšetreniach, skúsiš ozajstných odborníkov, ktorí ti pomožu a budeš sa pripravovať na operáciu, verím, že mnohí z nás ti veľmi radi pomožeme, podržíme ťa.
Bossinko, som rada, že si sa už ozvala, pýtala som sa na teba Ivy, čo sa s tebou deje. Ten trojklanný nerv nech už nezlostí a tebe nech je zase Hej! Ináč, krásne upisuješ kilečká, holka šikovná.
Scalla, dík za prianie, zatiaľ sa nič nedeje, ale som od Moravy ďaleko, tak stále v nádeji čakám.