Drobku díky moc, ale holka, zajdi si na oční! Měla jsem urousané vlasy, slepené řasy a kruhy pod očima jak talíře

Každopádně gratuluji opětovně k termínu! Vánoce si pěkně užiješ, budeš zapíjet cukroví kávičkou a pak šup šup

Nejdřív jsem nechtěla, ale jsem toho plná, musím reagovat na
Jeníka. Můj chlap taky nefňuká, nestěžuje si..., ale když byl v roce 2010 mým doprovodem na gastru, měl co dělat, aby rádoby paní doktorku nezabil, takový zážitek, který jsem díky jejímu "umu" nebo chuti mstít se tlustým lidem zažila bych nepřála nikomu, nikomu na světě! Dodnes se mi slzy hrnou do očí, samo za sebe hovoří i to, že se mi tenkrát zjevila moje milovaná zemřelá babička a já se v tom okamžiku smířila s tím, že si pro mě jde, že umřu. Klidně se smějte a mějte mě za blbou, ale nepřijde mi to směšné ani dnes a i teď mám slzy v očích a nedokáži pochopit jak může v dnešní době existovat ještě takový středověký způsob vyšetření! Druhé gastro bylo naprosto jiné, nepříjemné, ale dalo se to zvládnout, dostala jsem injekci a vystříkali mi krk, což se při prvním nekonalo a celou dobu se mnou doktor i sestřička komunikovali, doktor mi říkal jak jsem šikovná a sestřička mi držela ruku a říkala, kdy se nadechnout a vydechnout. Proto dnes říkám, bude-li to nutné, takové gastro zvládnu.
Každý z nás má naprosto jiný práh bolesti a citlivosti! Já ani jednou nefňukla po žádné operaci, ale u zubaře si bez injekce na křeslo nesednu... Můj chlap mě má také za hrdinku a já ho za to nesmírně miluji