fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 zář 2025 19:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1252, 1253, 1254, 1255, 1256, 1257, 1258 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 05:48 

Hezké ráno všem

Irisko
držím palce, ať máš operaci brzy za sebou a jsi v pořádku :wink:

drobku
gratulka k termínku, to uteče jak voda... :wink:

Olinko
ať se ti po návratu domů daří a kilečka letí rychle :arrow: dolůůů :wink:

Seky
já stála snad půl roku :roll: pak jsem se rozjela, pak jsem zase stála 3 měsíce a teď budu pár měsíců přibírat... :roll: :twisted:
neboj, rozjedeš se, moc držím palce, aby to bylo co nejdřív...

edrah
gratulace veliká k odhozeným kilečkům :wink:

Všem přeji hezký den :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 07:25 

Krásné ránko všem tady!!!!

Sluníčka moje podporující, moc Vám všem děkuji za dobré rady a podporu, prosím, myslete zítra na mne, pozitivní energie není nikdy dost.
Mám sbaleno a zhruba za hodinku odcházím z domu do nemky a tímto krokem pro mne začíná nové životní období. Až budu moci, určitě se ozvu a celičkou dobu na Vás budu myslet jak jste všicni byli stateční, tak budu i já. Jsem moc ráda, že jste, vážně správná parta úžasných lidiček. :)

účtenko: až budu při smyslech písnu sms a děkuji za radu :lol:

40 let, nejhodnější manžel pod sluncem, 4 děti
1997 - pevná bandáž, Jičín
2011 - 19.9. odstranění bandáže MUDr. Holéczy
2011- TUBU 1.12.2011 -MUDr. Holéczy

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 07:40 

Irisko-holka naše tak ať se operace podaří :wink:
Zamalko i tobě držím palce.

3.10.2012 plastika bříška- Val.Mez.

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 08:12 

Krásné ráno všem :wink:

zamalko tfuj tfuj tfuj !! Budeme na Tebe myslet a čekat na zprávy :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 08:38 

Ahoj všichni, mám velkou krizi. Jsem 3 týdny po operaci a váha se mi už deset dní nepohnula dolů. Lítá ze 163 (163,5) na 162 kg. Dodržuji všechny pravidla a stále nic. Jsem z toho velmi nešťastná. Tyto situace jsem dříve řešila tak, že jsem se najedla a bylo mi dobře. Teď se samozřejmě najíst nesmím (nevadí mi to), jen kdyby ta váha šla dolů. Upřímně, to co jsem zhubla od operace bych zhubla i bez ní při tom nejezení. Jsem z toho děsně vydeptaná a doma je rozvod na spadnutí, protože jsem nervák a nepřemýšlím o tom, co říkám. A když říkám rozvod, tak fakt rozvod. Je to děsný. Budou vánoce a doma je krize. Vše začíná a končí u mého nehubnutí.Já říkám věci, které ani nemyslím vážně. Hrozné je, že omluva to nespravila.

Co, dál???

33 let, 2 malé děti.
Manžel, jenž by mě nosil na rukou, kdyby mohl a měl zlato ve vzpírání... :)
8.11.2011 TUBU Břeclav

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 08:52 

Rosevo - holka zlatá - nešil ! :-)

Všichni tady píšeme, jak je úbytek váhy individuální - tělo si potřebuje zvyknout, že "nedostane". Naprosto tě chápu, jak tě to deptá - ale zkus na váhu pár dní nemyslet. Hlavně dodržuj pravidla - ono se to zlomí - určitě - musí, to je normální logický i mechanický vývoj věci.
Já jsem v této situaci taky byla . . . a prostě jsem dodržovala striktně pravidla a usmyslela jsem si, že 14 dní nevlezu na váhu. A pak - po 14-ti dnech - wow - to bylo radosti - 2 kila byla dole :-) Zkus to taky tak :-)

Naprosto chápu i t vé nálady - mě když se váha zastaví nebo nedejbože stoupne, tak se jen těžko ovládám - mám špatnou náladu, jsem vzteklá a nasraná na celej svět. Těm emocím se člověk neubrání. Ale dá se s tím pracovat. Přece si nezničíš manželství kvůli váze ! Teda - je fakt, že neznám pozadí tvého příběhu - jak moc je váš vztah silnej, jestli by byla krize i bez tvé špatné nálady atd. atd. :-) Ale píšeš, že tvůj muž je zlatej a že by tě na rukou nosil . . . tak vydrž, ať tě za pár měsíců na těch rukou může odnést :-)

Ale věř, že mnoho z nás tady si tohle peklo prožívá . . . důležité je nesejít z cesty - dodržuj pravidla, raduj se ze života, připravuj doma vánoce, pomuchlej se s dětmi - olíbej je a pomačkej - a zvaž se třeba až za dalších 10 dní :-)
Půjde to - uvidíš :-)
Držím ti palce - přeju ti, aby se to zlomilo - posílám energii - vydrž a bojuj - stojí to za to :-)

Bandáž - primář Svoboda 9. 8. 2011
doplnění - 8. 11. 2011 - 2ml, 9.12. 2011 další 1ml, a pak ještě dvě doplnění - datumy už nevím. Bandáž je plná a já můžu jíst co chci :-(
reoperace - 13. 10. 2014 - TUBU

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 09:03 

Joli děkuji, včera jsme si řekli s manželem spoustu hnusných věcí. a já káča blbá bodla do bolavého místa (srdcové záležitosti) a teď nevím, jak z toho ven. Přestřelila jsem únosnou mez. Omluva nepomohla a ani teď nepomůže. Je to špatný a je to moje vina..... Na lítost je už pozdě.

33 let, 2 malé děti.
Manžel, jenž by mě nosil na rukou, kdyby mohl a měl zlato ve vzpírání... :)
8.11.2011 TUBU Břeclav

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 09:07 

Krásné ránko z Brna ,

zamalko držím palce!!!!!

mono tak jak je??

Kitynko taky držím vše co se dá !!!!

Rosevo drž se a nenech si kvůli váze zničit vše hezké. Přeji Ti, ať se vše co nejrychleji doma urovná a váha se rozjede

cíl splněn 4.9. 2012
v den operace 95kg

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 09:14 

No, Rosevo, co na to říct - to vůbec nezní dobře.

Nevěš hlavu - dej svému muži čas - netlač na udobření - emoce se časem oslabí - nedávej mu další "rány" a dělej všechno co umíš a všechno co víš, že on ocení pro to, aby se nálada mezi vámi postupně zklidňovala. A pak přijde i čas, kdy omluva bude přijata, rány se zacelí a zase bude dobře :-)

Bandáž - primář Svoboda 9. 8. 2011
doplnění - 8. 11. 2011 - 2ml, 9.12. 2011 další 1ml, a pak ještě dvě doplnění - datumy už nevím. Bandáž je plná a já můžu jíst co chci :-(
reoperace - 13. 10. 2014 - TUBU

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 09:40 

Zamalka přeji hodně štěstí a držím pěsti, za chvíli jsi doma :wink:

Roseva - Evíku, hlavně neblbni, nepropadej panice a nestresuj, vím, že to zní lehce a lehké to není, ale já sama si to zažila a stres je pravděpodobně blokátorem :-( mysli pozitivně a věř! Dodržuj vše tak jak máš a ono se to pohne!!! Nevaž se denně, dej si doma vše do pořádku a uvidíš, že se vyčasí! Moc Ti to přeji. Zkus sem klidně hodit jídelníček, mrkneme na něj, probereme to, od toho jsme tady, všichni máme stejný problém a my se s ním porveme :twisted:
S manželem si sedni, řekni mu jak se cítíš, řekni mu co Tě hlodá, proč si jako čertík z krabičky...určitě to pochopí, důležitá je komunikace!

Drobku je mi OK, nic mě nebolí, jen mě první den doma potrápil plyn, ale už odešel do věčných lovišť :lol:
Ještě jsem trochu nateklá a čekám své dny, takže se cítím trochu jako těhotná, ale jinak jsem naprosto v pořádku, prostě robot :lol:

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 09:46 

Krásný den z moravského venkova!
Rosevo zase Ti zavolám, jsem ráda, že jsi sem napsala svůj problém, protože holky tady ti určitě pomůžou, teda aspoň podpoří!!!Taky jsem přesvědčená, že se to prostě musí zlomit!!!
Kitynka šla dnes na sál v 7:30, myslím na Tebe, holka, ať jsi brzy fit!!!
edrah gratuluju k úbytku!!! Taky bych už chtěla váhu, co jsem měla před 10 lety ;-)
Zamalko tfuj tfuj ať to máš rychle za sebou a můžeš zas balit kufr domů ;-)!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 10:03 

..ahoooj ;) všechny zdravím z jičína ;) zítra mě čeká pooperační kontrola, takže se vidíme v turnově ;)

41 let, vdaná, 14letá dcera...konzultace dr. Hrubý 25.8.2011..všechna vyšetření zdárně za sebou ;) termín TUBU 17.-18.10. SNAD UŽ TO VYJDE ;) ..A VYŠLO :D 18.ŘÍJNA 2011 ZDÁRNĚ ODOPEROVÁNA PŘI VÁZE 125 KG NAŠÍM SKVĚLÝM HRUBÁČKEM ;)

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 10:15 

Kitynka myslím na Tebe!!!

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 10:51 

Rosevo
Myslím na Tebe a přeji Ti hodně sil při řešení svých starostí.
Každý asi máme své bolístky,já sama za sebe můžu říct, že když se necítím vnitřně v pohodě, ovlivňuje to vše ostatní kolem mne. "prudím děti", daleko víc si připouštím manželovy nálady a je mi pak vše líto. dříve jsem se pak odměnila sladkostmi, teď to naštěstí nejde. :wink:
Nemám zase tak velké zkušenosti, jak holky které jsou po operaci delší dobu, ale sama jsem se zařekla, že nebudu hopsat na váhu každý den. :)
Někdy mne potvůrka pokouší, hlavně když na ní třeba stojí dcera, tak to jdu kolem a hopnu na ni a když tam není úbytek, tak jsem zklamaná. Říkám si, že se nesmím soustředit jen na váhu ale na život kolem sebe. :wink:
Musím si najít něco pozitivního. Třeba - včera jsem upekla 4 nohavice štrůdlu. 1 zblajznul muž,1 syn 1/2 dcera malý kousek já a ráno se dívám a syn si balí další 1/2 do školy. Můj muž pochválit neumí, to mě mrzí celých 20let co jsme spolu, ale říkám si, asi kdyby mu nechutnal tak ho nejí.

Určitě se Ti to pohne dolů, všechno chce asi svůj čas a také klid na dušičce.
Držím všechny palečky, no vlastně i všechny ostatní prstíky :wink:

46 let, 1 manžel, 1 dcera (21), 1 syn (17),
Výška: 182cm. Váha před operací: 135 kg..

2.11.2011 - omega bypass, Mudr. Čierny, Břeclav

PříspěvekNapsal: 30 lis 2011 10:58 

Praje sa príjemný deň.
Všetkým, čo idú na operáciu želám veľa šťastia a tým, čo sú po, želám skoré zotavenie a postupné ubúdanie váhy. :wink:

Roseva, holka, neblázni. Ja mám tiež stavy, keď sa postavím na váhu a ak tam nie je to, čo by som chcela, tak nech mi idú všetci celý deň z cesty. Ale ako tu už baby písali, veľa robí psychika. Musíme byť v kľude a nevážiť sa každý deň. A k tým problémom doma...písala si, že by ťa manžel na rukách nosil, tak ono sa to časom vyrieši. On sa ukľudní, ty budeš milá, usmiata(váhu niekam odlož, ak to pomože) a všetko sa vyrieši. :wink: Držím palce.

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1252, 1253, 1254, 1255, 1256, 1257, 1258 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina