Dobré ránko,
Mono to je dobře, že už tě plyn netlačí a můžeš hezky srůstat a odpočívat
Rosevo klídek to se zase pohne, já dala za poslední 2 měsíce 1 kilo, furt mi to skákalo 119-120-121 a teď už se to ustálilo na 119, tak snad to zase rozhejbu, hlavně se musím "rozchlastat" protože jen to zabere, asi z toho běhaní na WC
Zamalko, Irisko, Kitinko a další operované TFUJ,TFUJ,TFUJ a do ježicha už jen veseleji

Já jsem v práci a v pondělí jsem šla domů v 20:30 (od 6:30) a totálně nasra.., takže jsem všem večer napsala maila, na základě kterého gen. ředitel spucoval ředitele poboček, měnili jsme poštovní server, měsíc dopředu jsem všem napsala, aby si pročistili poštu, a přesunuli si to jinam, pokud bude třeba tak aby zavolali, že jim pomůžu, no většina se na to vys...., takže výměna se díky tomu protáhla na 2 dny, něchápu na co někdo skladuje 24 000 e-mailů

sice mi asi někde už nenalijou ani vodu a i tu budu pít s obavou, ale alespoň budou číst na čas co jim píšu . Takže jsem měla dva dny hovadinec, a teď musím dodělat zbytek, ktery jsem kvůli zdržení a čištění cizí pošty nestihla

Přišli nám výsledky z imunologie a nejsem z toho moc chytrá, mám málo železa, ale bez anémie, tak asi začnu okusovat lešení co máme na baráčku, mám nějakou trombomutaci (takže jsem mutant

) a ještě něco u čeho neví jestli to není mou nemocí (vaskulitída CNS) , taky sedimku mám vysokou, což asi taky souvisí s Tím , no a manžel má špatné jaterní testy a měl by jít za 2 měsíce na kontrolu, na to mi řekl, že ho nic nebolí a nikam nepůjde, asi ho praštím,aby ho něco bolet začalo
Jdu zase tvořit hodnoty, tak se tu mějte a pište pište ať mám co číst

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.