Psala Iriska, že se už probrala a že ji to moc bolí. Kruciš, držíte ty palce pořádně? Iva63 se taky nezadařilo, ještě ji čeká zítra poslední výměna houbičky, myslela si, že už bude "BEZ"...tak se to zase o pár dní prodlouží.
Jinak mi totálně zdechnul pc, takže sem budu jen decentně nahlížet z Bossákovo noťasu...zatracená klávesnice, malá obrazovka, k ničemu to bude.
Jo a v čekárně zdatně odchycena Ifka s maminkou a ještě 2 dušičky dostaly odkaz na naše forum. Dále viděna Verunka-Berunka a Jandulenka. Taky Hannach. Nedka mě sráží k zemi svým úbytkem.
Seky je fakt čím dál větší SEKÁČ!
Zdravím všechny, dočtu si Vás pak šupem večer všechny.
Ještě potvrzeno, že pan doktor se prozatím nesetkal s někým, kdo by nedokázal odříhnout. Prý ani na foru jste nenašla žádný fígl? Ne! No tak prý mám jíst 8xdenně po 2 soustech a čekat, až si to "sedne". No tak si na to jdu rovnou lehnout, jsem zase skoro vůbec nespala

.
Aleno vidím Tě tu...písemnost předána a prý si určitě máš řešit dřív to koleno. No ale s TAKHLE pozdním termínem operace ???

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014