Krásný pátek přeji.
Já po operaci páteře nesměla sedět 3 měsíce, jen na WC (ještě že tak, jinak bych asi dělala vedle

). Po 3 měsících nesezení jsem měla problém si sednout. Zpočátku jsem nevydržela déle než 5 minut. Hrůza jak rychle odejdou svalíky kamsi....
Věrčo mě se stalo něco podobného před 2 lety. Pomáhala mi dcerka s pečením. Vážila suroviny a já zadělávala těsto. Ona je taková povídalka a tak je někdy těžké soustředit se na více věcí

. Pekla jsem banánky na strojku. V troubě se mi sice nerozjely, ale nějak se nechtěly zbarvit do upečena. Sundat šly už hůř, některé se strašně drobily. Jeden rozdrobený jsem ochutnala. Fujjj, bylo to jak když dáte do pusy syrovou drobenku bez cukru. Mé drahé dítko, totiž do těsta zapomnělo navážit cukřík

. Slepila jsem to marmoškou a polila čokoládkou, dalo se to sníst, ale ten rok vydržely hoooodně dlouho, nikdo o ně moc nestál

.
Tělíska. Tak já už mám třetí nehormonální. První jsem měla víc než 5 let. Bylo to obyč, tenkrát za 500,-Kč. Údajně mělo být jen na 3 roky, ale já s tím neměla žádný problém, fungovalo super. Pak mudra rozhodla, že se už musí vyndat, že je tam na tento typ dlouho. Nechala mě přes jednu menstruaci, pak udělala stěry a ejhle najednou nějaké breberky. Ty jsem přeléčovala snad půl roku. Když už bylo všechno OK, tak jsem si nechala zavést tělísko se zlatem za tenkrát něco přes 2 000,-Kč. No a za necelého 3/4 roku jsem měla mimoděložní těhotenstí. Prý asi nějaká ultra odolná spermie

. Takže těleso letělo obloukem při kyretáži. Až se mi vše ustálilo, tak jsem si opět nechala dát to obyč, nyní už za 1000,-Kč. Mám ho už přes 2 roky a v pohodě. Co se týká menstruace, je pravda, že je silnější než když jsem byla bez tělíska. Na sterilizace se také chystám, ale zatím mi jí neudělají.