Annaxno co ti mám povídat .... já prostě nemůžu mít nic bez překážek a problémů ... samozřejmě, že tu sterilizaci chci, ale paní doktorka se snaží na mě ještě vyzkoušet právě to nehormonální tělísko s tím, že kdyby mi to dělalo problémy, tak se vyndá a tu sterilku mi udělá ....
Jenže .... ona se bojí při tý laparoskopii toho mýho břicha .... nic jí v tom po té mé čtyřicítce nebrání jen to moje břicho kdy se bojí, že to bude "technicky" náročné a že by se to laparem nemuselo povést a pak by mě museli řezat klasicky a bojí se tím pádem špatného hojení ... to je ta překážka s kterou bojujeme obě .... já věřím tomu, že to půjde ona má obavy ....
Proto mi nabízí to tělísko, aby měla "čisté" svědomí, že vyčerpala všechny pro mě dostupné prostředky a pak už mě fikne jakkoliv ....
Já se zase nedokážu ztotožnit s tím, že budu mít v sobě něco co tam prostě nepatří .... to mám jako s bandáží ... je to prostě o mé psychice, vím to a abych byla upřímná, tak se to ani v sobě nijak nesnažím zlomit ....
To tělísko bych si dala jen a pouze z důvodu, že mi takhle blbne menstruace o čemž doktorka zatím nemá tušení a já bych jí to řekla až po tom co bych si to tělísko nechala dát a tím pádem by mi ho musela odstranit a tu sterilku udělat .... prostě takovej podvůdek ...
Ale teď sem jí volala a říkala jí, že to prostě v sobě nedokážu nějak překousnout a tak mi řekla, že čas mám a že jestli budu trvat na sterilizaci, tak mi ji v únoru nebo v březnu udělá ....
Prý mě ale musí vidět primář a konzultovat to s ním .... říkala, že operovala už silnější ženský než sem já a nebyl to žádnej med, ale že žádná z nich neměla takový břicho jak já ....
Takže asi tohle už řeším skoro 3 týdny .... jinak jako lékařka je fakt precizní a nerada bych od ní šla jinam .... na jednu stranu ji chápu, ale kurňa když tomu věřím já, že by to dobře dopadlo, tak to prostě dopadne!!!