Dobré ránko všem upisujícím i nám stojícím/přešlapujícím
Tak dnes se naběhám, zkusila jsem si vzít prášek na odvodnění, vzala jsem ho v 7:00 a už jsem byla 11x na WC, takýe dnes budu vyčůraná jak díra do sněhu, no nalejvím se i vodou,aby mi odpoledne nebylo moc zle, jen jsem chtěla aby mi trochu splaskla lýtka, zatím teda asi přijdu o podrážky u bot
Ve čtvrtek jsem měli u nás ve firmě mikulášskou, tak mi sem mamka dovezla 6-ti letého synovce, a nejdřív, že nebude tancovat a soutěžit a nakonec jsme ho nemohli dostat domů, čerta se zpočátku bál a scgovával se, ale nakonci,když čert říkal,že potřebuje někoho odnést do pekla, tak se přihlásil a naprášil spolužáka ze školky, že zlobí a mluví sprostě, tak mu asi dáme k vánocům sadu malý STBák
V pátek jsme byli na fotbalistickém plese, manželovi se původně moc nechtělo, tak mu říkám že po desété můžeme domů, dla si pár piv do toho cca. 3 panďuláky a jak není zvyklej, byl dost veselej chtěl furt tancovat a to i polo, kterou neumíme ani jeden, tak šel z jednou kamarádkou, která měla asi stejně promile a chvíle jsem myslela , že spatnou, nebo vyběhnou ze sálu

V tombole jsem vyhráli zánovní video, tak manžel domlouval,že v sobotu bude u nás promídání videokazet, teda nevím, že by jsme doma nějaké měli

Domů jsem ho dostala až ve 2:30 a spal do 12:00

Zbytek víkendu už byl v klidu, v neděli jsem šli k tchánovcům na oběd, táta upekl toho kačera co jsem mu dali z tomboly od mamky, no po oškubání byl jak holoubě, ale byl celkem dobrý

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.