Ahoj mlhojko, vítej mezi náma

přeji ať kilča letí dolů, ať to fičííííí
Moje milá, čti tady hodně na fóru, mnoho se dovíš a hlavně od lidí, kteří už bandáž mají za sebou.
Nevím co si dostala za instrukce z nemky, ale věř spíše tomu co se ze píše ve stravování po operaci a také svému pocitu naplnění žaludku. Já osobně mám odstraněnou bandáž a jsem přeoperovaná na TUBU, ale pokud si pamatuji na své začátky po bandáži, tak kašovitá strava je tak krátce po praci těžká utopie. Já jsem sice měla voperovanou neregulovatelnou bandáž(před 15 ti lety nebyly ty doplňovací), ale určitě téměž třičtvrtě roku jsem byla jen na tekuté (zřejmně to moc utáhli), můj jídelníčk se skládal z polévek z počátku jen vývary, později jsem si je mixovala ale i tak konzistence byla dost řídká a přes to jsem neustále zvracela jako amina....pak jsem si často dávala podmáslí, jogurty ale vše hodně řídké. Představá že po týdnu dám do sebe bramborovou kaši?....ani omylem, ale jak už jsem psala já neměla regulovatelnou bandáž, tak možná proto jsou mé zkušenosti jaké jsou.
Je tady ovšem mnoho lidí s regulovatelnou, modernější bandáží, určitě Ti poradí a hlavně hledej, čti z toho co už je zde napsáno......

40 let, nejhodnější manžel pod sluncem, 4 děti
1997 - pevná bandáž, Jičín
2011 - 19.9. odstranění bandáže MUDr. Holéczy
2011-
TUBU 1.12.2011 -MUDr. Holéczy