Romčo Kilberg jak se mi daří? Stojím. Hrubáček mi doporučil pevnou - trochu po 2 hodinách. Ale to prostě nedám. Když si dám pevnou, tak ještě po 3 hodinách mě tlačí ten neodříhnutý vzduch, takže to stále prokládám řídkým. Na ovoce a zeleninu jsem si ještě netroufla. Vidím, že Ty pořád jedeš spolehlivě dolů. Takže super, moc Ti to přeju. Já už to ve svém věku nebudu tak hrotit, když se bude aspoň trochu dařit, budu ráda, ale až se konečně podaří oživit můj pc, tak si upravím metřík v cílové váze. Dám 70 a ani toho nemusím dosáhnout. Ač mi váha momentálně stojí, fakt chátrám, kůže suchá, vrásčitá, prsa se ztrácejí...což je to jediné, co vítám. Jak jsem nakynula před operací, tak to šlo dost do nich a nebavily mě (ty prsa pitomý), vadily mi. Dnes teprve začnu vařit slanobýl, snad to můj žaludek unese, je mi totiž pořád nějak na zvracení, nejlíp se cítím hladová, když můžu jen pít. A ještě jednou za bylinu díky. Jeniferx to je bída, co popisuješ. Upřímně Tě lituju. Co se týče hladu, tak jsem ho měla jak při utaženém, tak při zaškrceném prstýnku. Jednoduše jsem si na něj zvykla a většinou jedla, až když se mi udělalo slabo a na zvracení - z hladu. Kdybych měla bývala jíst při pocitu hladu, byla bych permanentně připoutaná k talíři. U Tebe si myslím, že bude možná závada už v opotřebovaném materiálu kroužku či hadičky...Tobě nejspíš propouští tekutinu a mně zase nasával. Obojí je průšvih. Tak se s tím prozatím nějak poper, zkus aspoň týden najet na doporučený stravovací režim, jestli se to nějak promítnoe ve váze. Třeba se nakonec umoudří i band, můžeš to mít taky problém zakotvený v mozku.
TURNOV...prý PŠT ohledně paní houbičkové Ivy63. Nemá se to zakřiknout. Včera jsem se sešla s Flower...no ta je štíhlá a má krásnou postavičku, no parádička! Skrze tu plicní embolii musí půl roku užívat warfarin, ale už se jí daří dobře. Pupík po abdo je výstavní! Břehule má dole 14 kg a nutno uvést, že je to na ní už hodně vidět. Hlavně jsem zaznamenala, že je s dolníma packama pohyblivější a taky na dechu je to znát. Doprovázeli je mužští - velký Břehulin Jirka a malý Floweřin roztomilý Jiříček.
Jane a Vlado čauky holky!
_________________  60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91... 6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014
Naposledy upravil bossice dne 07 pro 2011 07:45, celkově upraveno 1
|