Krásné dopoledne přeji, byla jsem teď 2 dny na cestách,tak Vás nemám ani dočtené
Bobul doufám,že uzlíky se rozuzlují a budeš v pořádku
Popíšu Vám pokud možno stručné mé dva poslední dny, v úterý ráno mrzlo jak svi.. a ve služebáku nebyla krabka, tak jsem okno oškrábala Tesco bonus kartou , pak až k nájezdu na dálnici mlha, a pak když jsem si chtěla ostříkat zasra.. okno jsem zjistila, že ostřikovače jsou prázdný, takže jse cca 15-20 km po D8 jela skoro pohmatu (skoro jsem nárazníkem hmatala po svodidlech) , než jsem dojela j pumpě, tam jsem si musela očistit i boční okýnka a zrcátka, auto bylo jak chrochro, dnes jsem chtěla uškrtit toho kdo ho měla naposled, no dojela jsem v pořádku na místo činu a tam jsem zjistila, že malujou a zasedačku mají rozebranou

což mi nenapsali ačkoli od čtvrtka vědělí, že tam v úterý přijedu školit, takže jsme to nahonem dali dohromady v sekru. No a cesto zpět jsem se stavila na dětské menu v Ikea a zajela do podzemní garáže, kde jsem pa cca 10 minut zmateně pobíhala a hledala auto, já u něj stála, ale myslela jsem si že stojí o kousek dál, tak jsem se nekoukla napravo a pak tam běhala jak divoká kachna, pak už dobrý a domů jsem dojela v pořádku. Ve středu jsem jela jinam a tam dobrý, ale při přejezdu z Obrnic do Kadaně jsem na koridoru předjela kolonu nákladních aut a jeden z toho asi měl komplex, tak mě dohonil (já jela přes 100) a ještě 2x mě předjel naposledy na kruháku kde už byla 50-tka, přes Chomutov jsem už jela narozdíl od něj vzorně a on předjížděl jak o život, dojela jsem ho na semaforu a jela za ním, no v dědině za Chomutovem, kde je 70 a pak 50 to naraval do auta před sebou, tak jsem byla ráda, že jsem ho už nepředjížděla, jinak ho mám v kufru já
V úterý nám manželův šéf udělal předježíška a dostali jsme Dolce Gusto Krups, tak jsem včera nakoupila v Globusu kapsle v akci, byla jsem tam kolem 14:00 já a půlka východního německa, tak jim to v sobotu vrátím, jedeme do Drážďan na výlet, ale tak narvanej nákupní košík jako oni mít asi nebudu.
Konec "stručného" hlášení v kachním jazyce

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.