fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 07 zář 2025 23:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1298, 1299, 1300, 1301, 1302, 1303, 1304 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 09:23 

Annax tak to je mazec žabkoidní!!!
Bobulko myslím na Tě, nechť uzliny Tvé lymfatické v klidu a pohodě již dlí!!!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 09:27 

Scallo
věř, že po ničem jiném už fakt netoužím ... všechno ostatní je nepodstatné :wink:

zakletá
tak ji zas zavři ať není průvan :lol: a děkuju :wink:

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 09:28 

Bobulko no jasně, lepší, než tři nahoře :-) ale už je to spíš agonie, nesmím si zobnout navíc absolutně ničeho, jsem zvědavá na vánoce, tedy já nic nepeču atd. ale maminka nás určitě obdaruje krabicí cukroví a vyhodit to, nebudu mít srdce, tak stejně ze tři kousky sežeru a bude zle. Nechápu, jak vůbec může být někdo štíhlý, no asi mají lepší metabolismus, ale to já tedy nemám...

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 09:36 

Ivo ty brďo nesrtraš ... seš mým vzorem .... a bohužel mám pocit, že na tom s tím zobáním budu stejně jako ty :?
Jak se na zob jen podívám hned budu mít kilo nahoře :roll:

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 09:42 

No já jsem si naivně myslela, že tím pravidelným jídlem co tři hodiny se moje tělíčko odnaučí si ukládat, ale buď jsou dva roky málo, nebo je holt moje tělo mrcha a opravdu si uloží vše navíc mu podané. To je tak nespavedlivé...

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 09:51 

Krásné dopoledne přeji, byla jsem teď 2 dny na cestách,tak Vás nemám ani dočtené :-(
Bobul doufám,že uzlíky se rozuzlují a budeš v pořádku :wink:
Popíšu Vám pokud možno stručné mé dva poslední dny, v úterý ráno mrzlo jak svi.. a ve služebáku nebyla krabka, tak jsem okno oškrábala Tesco bonus kartou , pak až k nájezdu na dálnici mlha, a pak když jsem si chtěla ostříkat zasra.. okno jsem zjistila, že ostřikovače jsou prázdný, takže jse cca 15-20 km po D8 jela skoro pohmatu (skoro jsem nárazníkem hmatala po svodidlech) , než jsem dojela j pumpě, tam jsem si musela očistit i boční okýnka a zrcátka, auto bylo jak chrochro, dnes jsem chtěla uškrtit toho kdo ho měla naposled, no dojela jsem v pořádku na místo činu a tam jsem zjistila, že malujou a zasedačku mají rozebranou :evil: což mi nenapsali ačkoli od čtvrtka vědělí, že tam v úterý přijedu školit, takže jsme to nahonem dali dohromady v sekru. No a cesto zpět jsem se stavila na dětské menu v Ikea a zajela do podzemní garáže, kde jsem pa cca 10 minut zmateně pobíhala a hledala auto, já u něj stála, ale myslela jsem si že stojí o kousek dál, tak jsem se nekoukla napravo a pak tam běhala jak divoká kachna, pak už dobrý a domů jsem dojela v pořádku. Ve středu jsem jela jinam a tam dobrý, ale při přejezdu z Obrnic do Kadaně jsem na koridoru předjela kolonu nákladních aut a jeden z toho asi měl komplex, tak mě dohonil (já jela přes 100) a ještě 2x mě předjel naposledy na kruháku kde už byla 50-tka, přes Chomutov jsem už jela narozdíl od něj vzorně a on předjížděl jak o život, dojela jsem ho na semaforu a jela za ním, no v dědině za Chomutovem, kde je 70 a pak 50 to naraval do auta před sebou, tak jsem byla ráda, že jsem ho už nepředjížděla, jinak ho mám v kufru já :shock:
V úterý nám manželův šéf udělal předježíška a dostali jsme Dolce Gusto Krups, tak jsem včera nakoupila v Globusu kapsle v akci, byla jsem tam kolem 14:00 já a půlka východního německa, tak jim to v sobotu vrátím, jedeme do Drážďan na výlet, ale tak narvanej nákupní košík jako oni mít asi nebudu.
Konec "stručného" hlášení v kachním jazyce :oops:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 10:59 

No Bobul :!: Blahopřeji k dalšímu kilečku. :wink:

3.10.2012 plastika bříška- Val.Mez.

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 11:09 

Ahoj všem,

jdu k vám pro radu. Ted jsem 9.den od operace, včera už jsem si říkala, že jsem úplně v poho, že mi nic není a žaludek si hezky zvykl na přijímání tekutin po doušcích..... ALE od večera mě ten žaludek pobolívá, jako třeba když jsem dřív snědla hodně česneku nebo nějaké těžké jídlo. Ted jsem na nutridrincích, přesnídávkách ředěných, vývarech a čaji. Je to normální, že ho cítím??? Prosím jak jste to měly vy? Není to přímo bolest, ale prostě o něm vím, cítím ho.

Díky za odpovědi, jdu si vás pročíst zpět.

35let, 2děti, jeden manžel, konzultace v Turnově u Mudr. Hrubého 27.10.2011, Operace- tubu-6.12.2011

Když mi život nabízí citrón, chci taky sůl a tequillu.

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 11:46 

Eowyn.... zdravím sousedku ... :wink: .... máš SZ :!:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 14:13 

annax žabkoidní turisti nemají chybu :roll: :mrgreen:

bobulko kéž by už konečně doktoři zjistili čím to je, držím pace, aby bylo zase dobře :!:

zapletalka no ještě, že to kilo zmizelo, ani by ses na nás nepřišla podívat :roll: :wink: tak ti přeji pevnou vůli, páč jak povolíš jede váha nahoru :roll: :evil: teda někomu ne, ale mě leze i když nezobu :shock: :shock:

Scalla krásně jsi to bobulíně napsala :wink:

kachna ty to tak krásně popíšeš, že když to čtu, tak to ani není tak hrozné, jak to ve skutečnosti bylo :shock: :roll:
než pojedete do Drážďan, tak koukni do ostřikovaču :shock:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 14:29 

zdravím...

část zájezdu v TU jsem viděla, další část jsem nestihla - jak už jsem zde hlásila včera - s mojí angínou jedu ihned po kontrole domů a tak se i stalo, takže pokud bych snad někomu chyběla, musí to přežít :roll: :wink:

betko, nedko, boss holky musím říct, že úbytek je na vás všech pěkně vidět !!

balabáne chlebíček dáme příště, dnes jsme to nějak nezvládli, no to je ta moje první cesta do kantýny, to říkám stále :oops: :lol: :lol: :lol: když jsme odcházely, byl jsi u doktůrka, tak jsme se ani nerozloučili, ale měly jsme možnost si Tě "přeměřit" a musím říct, že úbytek je hooodně vidět, Tě stále vidím v nemce mezi dveřmi, jak jsi se došel zeptat na naše jména, když jsi psal na forum :oops: změna opravdu je znát !! :wink:

Ale jinak hlásím, že příště si to vyberu bez bacilů, bez ATB, abych se mohla zdržet déle, na všechny v klidu počkat a se všemi v klidu pokecat
:wink:

Vladi ted už víš, kde bydlíme, tak doufám, že zavítáš častěji :wink:

bobulíno Ty nemůžeš mít chvíli klid?? :roll: Myslím na Tebe, ať je všechno OK !! :wink:

Eowyn je to takový jakoby tlak v břiše?? O tom se tu také píše :arrow: viewtopic.php?f=13&t=993 ..zkus ubrat na porcích, to také pomáhá :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 14:48 

Verčo a Jane, děkuji za odpovědi.
Udělala jsem si mátový čajíček a ucucávám, tak mi přijde, že se to zklidnilo. Ale překvapilo mě, že včera jsem byla ok a dnes jsem unavená a ještě to pobolívání. To už teda téměř přešlo ale unavená jsem pořád. No, tak prostě nevylezu z postele :)

To je super, jak se scházíte u Mudr. A co on na to? Nešílí, že vás tam má všechny najednou?

Bossice, pořád dumám, že jsme se měly vidět v čekárně. Kde jsi seděla? Já tam byla s manželem a malým synkem, ti teta odcházeli a přicházeli.

A mám pocit, že tam byla i Zapletalka, je to možné? Myslím, že jsem zaslechla, že jste se tam tak oslovovaly. :P

35let, 2děti, jeden manžel, konzultace v Turnově u Mudr. Hrubého 27.10.2011, Operace- tubu-6.12.2011

Když mi život nabízí citrón, chci taky sůl a tequillu.

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 15:00 

Ahoj holky zdravím po delší době... všem gratuluju k úspěchům. Já bohužel jedu opačným směrem. Band mě začal "malinkato" zlobit... :-(

6.11.2012 začátek nového života bypass roux-y v Jablonci...

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 15:04 

Tak dnešek je fakt den D :shock: :roll:
ráno mi upadla sprcha ve vaně, tak musím koupit novou :roll:
pak jsem byla na kontrole na ortopedii, jela jsem tam brzy ráno, abych byla hned na řadě, ale něco se jim tam seklo, tak prvního pacienta vzal pan doktor až v 9 hodin, byl to asi známej, pak ještě pár známých a nakonec jsem šla já :roll:
opíchal mi koleno, napsal hafol papírů na různá vyšetření, vysvětlil, co mě vlastně čeká :roll: 5.1. máj přijít na další opich :shock:
a nakonec jsem vyfasovala krásné berle s odrazkama, aby mě nepřejelo auto až se s nima budu po operaci belhat :roll: :shock: Obrázek

doma jsem chtěla otevřít troubu a rozpůlily se jí dvířka :twisted: naštěstí je sporák ještě v záruce, tak jsem volala mechanika- příjde v pondělí, tak se bude vařit jen v mikrovlnce a na plotně :o :|

no jo, někdy se holt všechno vydaří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 15 pro 2011 15:17 

Eowyn syn mnel operaci 1 prosince a unaveny se citi dost casto a boli ho hlava .ji trosku jinak oni uz v nemocnici presli na kasovitou stravu :),kdyz jsem videla fotky z posledni snidane kdy bylo 5 vanocek jogurt ,presnidavka tak mne omyvaly ...docela bojuji co mu varit at to neni jednotvarne ,ale samozrejmne at mu to neublizi :) ,

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1298, 1299, 1300, 1301, 1302, 1303, 1304 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina