fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 06 zář 2025 21:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2006 22:27 

Neuvěříte,ale já jdu také 19.10 na kontrolu.V 9.30 tam budu jako na koni.Tak kdyby jsme se náhodou viděli,tak jsem ta malá,tlustá :lol: :lol: ZATÍM!!!!Blbí poznávací znamení,ale fakt nevím,jak se dost dobře popsat.Budu 100% zase hoooodně nervní,ale to jsme taky všichni.Zřejmě se mnou ,ale bude(pokud nebude zrovna kouřit)pro změnu zase hodně hubený pán s knírkem a brýlemi.To je můj muž a to by znamení být mohlo,protože jsme zvláštní 2.Tak zatím čus a doufám že se s někým z vás uvidím. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2006 22:41 

Míšo-kamarádka-kus baba rovněž vtipně popisuje sebe a manžela jako desítku.Manžel hubený jak jednička a ona jako ta nula :o)
Docela vtipná desítka!

Předmět příspěvku: Kontrola 19.10 v Iscare
PříspěvekNapsal: 08 říj 2006 08:50 

Moc ráda uvidím Vás všechny kdo jdete 19.10 na kontrolu do Iscare.Já tam budu kolem 9.30hodin.Jsem z K.Varů.Těším se .Zdraví všechny Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2006 09:35 

Datli,tak to jsme přesně mi.Taková 10.Tak jsem fakt zvědavá koho z vás tam uvidím,budu se těšit. :lol:

Předmět příspěvku: Ahoj Michaelo.
PříspěvekNapsal: 08 říj 2006 09:38 

Ahoj ,já tě zdravím.Psala jsi že 19.10 jdeš taky na kontrolu.Ráda tě uvidím a jak ti jdou kilečka dolů?Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2006 12:34 

Ahoj Markéto,mám dole od operace 10 kg a před ještě 3,takže je mě dohromady o 13 kg méně a je mi moc dobře.Pomalilinku se to stále sune níž,ale je to dřina ,samo od sebe mi to tedy nejde,ale to mi ani nikdo nesliboval.Mám období,kdy nemůžu polknout nic jak se říká hustýho.Chleba,ovoce,šunku,to tetˇmomentálně nepozřu,je mi pak těžko a někdy to i vyzvracím.Raději se tomu vyhýbám a jsem zase statečně na jogurtech.Pidiporce mi problém nedělají,ani 3 hodinový přestávky mezi jídly.Naopak někdy zapomenu ,že mám jíst a přeskočím 1 jídlo.Celkově se cítím moc dobře,jako by ze mě těch kilo spadlo nejméně 20.Jsem moc ráda,že jsem do toho šla a dotáhla to až k operaci.Mě osobně se život změnil k lepšímu.Už nehltám bezmyšlenkovitě ,cokoliv,nekompenzuji si stresy jídlem,ale o jídle přemýšlím.Nakazila jsem už i mojí 9-ti letou dcerku,ta taky u jogurtů sleduje tuky a ptá se jestli je zdravější chleba ,nebo rohlík.Asponˇnebude mít nikdy problémy jako já.

Předmět příspěvku: Pro Michaelu
PříspěvekNapsal: 09 říj 2006 09:38 

Ahoj Míšo.
Tak to je taky super že ti to jde tak pěkně.Já jsem taky ráda že jsem na tu operaci taky šla.Vůbec ničeho nelituji.Mě jídlo nedělá žádný problém,jím po troškách tak je to v pohodě.Po žádným jídle jsem zatím nezvracela,tak si doufám že to půjde tak pěkně jako doposud.Chtěla bych ještě zhubnout aspoň 30 kg.Pak bych byla uplně spokojená.Tak ti taky držím palečky a měj se .Ahoj Markéta

Předmět příspěvku: Zničené zdraví
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 08:01 

Moc zdravim,
mam bandáž od poloviny 7 měsíce! Společně jsem jsem měla plastiku hiatu s průchodem kolem 1cm, 5 dní po operaci jsem dostala horečky a nemohla jsem se nadechnout, tak jsem se odebrala s manželem zpět na luzove oddeleni, kde se na me koukl primář píchl mi injekci proti bolesti, zmeřil tlak i teplotu, odebral krev a po 30 min nám bylo oznámeno, že bohužel nefunguje laboratoř! Následujicí týden jsem přišla na kontrolu v nedobrem stavu, ale bez teplot a s velkou bouli na břiše přímo uprostřed nad bandáží! Po odborném vyšetření mi bylo řeceno, že je to hematom, ktery tam tlačí a já nemůžu dýchat a ani jíst tekutou stravu.
Takhle jsem tam chodila měsíc, nemohla jsem nic polknout vše se mi vracelo zpět a kila šla dolů příliš rychle, po měsíci se z hematomu vyklubala pistel a vylezla zkrz zahojenou jizvu ven hadička od bandáže. Takže jsem musela do nemocnice, tam mi dali výživu a přišla na řadu další operace při které mi vypustili příliš utaženou bandáž a usadili hadičku.
Ale tím to stále nekončilo, nemohla jsem stále jíst a tak ze mě zacali dělat blázna, že jde o problém z mé hlavy. Ale já už jsem nepozřela ani sousto, vždy se mi to jídlo zastavilo nad jícnem a tím to skončilo! Po 14 dnech jsem se dostala do stavu, kdy jsem musela znova do nemocnice a znova nepříjemné vyšetřování než konečně přišli na to, že při operaci hiatu (jícnu) mi moc utáhli stehy a zužili mi jicen natolik, že jím přes srůsty postupně nic neprošlo! Jícen mi roztahovali balonkem, je to teď už lepší, ale stále se po dvou a půl měsících nemohu nadechnout díky velké bolesti v bránici a z břicha mi ze stále otevřené rány teče 7 týdnů hnis! Teď už je to v mé hlavě!

Naposledy upravil Berunda dne 10 říj 2006 14:07, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 14:44 

Zdravím všechny co jsou po operaci a kdo ještě není po operaci tak mu přeju hodně štěstí.Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 14:49 

Ahojky a díky. Beru na sebe tu druhou polovinu přání. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: Pro Martinu.
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 14:50 

Ahoj ,taky tě zdravím.Kdy tě čeká operace???
A kde tě budou operovat?Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 14:54 

J8 jdu 24. 10. teprve na kolečko, takže doufám, že pokud bude (a pevně věřím, že bude) vše v pořádku tak do 3 týdnů potom by se to mělo odehrát. Jdu do Iscare. :roll: :roll: :roll: :roll:

Předmět příspěvku: Martině
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 15:00 

Tak to ti držím moc a moc palečky.Mě operovali v Iscare a bylo to tam moc a moc super.Sestřičky i doktoři byli prostě skvěli.Je to super klinika.A až uvidíš ten pokoj kde budeš ležet tak budeš překvapená.Klimatizace na pokoji ,televize,sociál, zařízení, postele super.Prostě to se nedá ani popsat.Moc se mi tam líbilo.Já jsem 2 měsíce po operaci a mám zatím 26 kilo dole.Kolik vážíš ty???Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 15:05 

Abych pravdu řekla, tak jsem byla prostředím nadšená už na vstupní prohlídce. Zase jsem si totiž po dlouhé době u lékaře připadala jako člověk a ne jak nějaký debil. Protože se mi občas stávalao, že někteří lékaři mají zakotveno obézní = dementní. Ale asi si se s tím také setkala, ne? Jinak momentálně vážím 3x za 1 :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 říj 2006 15:10 

Já když byla poprvé v Iscare tak mě zvážili a bylo to neuvěřitelných 145kg.Ještě před operací jsem zhubla 10 kilo a po operaci zatím 16 kilo.Tak doufám že to půjde takhle pěkně dolů.Zatím mám 119 kilo a chtěla bych se dostat aspoň na 85kg ,to bych byla spokojená.Už teď jsem šťastná že jsem to podstoupila.Tak držím palečky.Ahoj Markéta

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina