Všechny Vás zdravím!Hm, poptávka po mně se koná? ...nějak jsem otrávená z posledních dnů, ten Havlíček mě rozložil.....vzalo mi to vánoční chuť.
Navíc sem dnes vlezu a co nevidím? Vlastně co vidím? Jak si všichni frčíte s váhou...šokuje mě Romča Kilberg a Scalla, Jika...já už snad měsíc stojím. Zkrátka se mi nedaří držet režim, když se najím, i když polovinu doporučené dávky, udělá se mi těžko, trochu na zvracení, nedaří se mi dostatečně pít, byla jsem zvyklá lábat sklenice kohoutkové vody a tu nemůžu ani náhodou, je tak těžká...mám toho už plný zuby. Maso zas už nemůžu spolknout, nevím, jestli je na vině štítka, rostoucí uzlina či žaludek a nebo snad naposled pan Tau. Po každém jídle abych odpočívala, si připadám chabrusácká, mezi uklízením taky odpočívám, letos tedy nějak nemůžu najít sílu. Tak se se vším courám a pokulhávám, kručiš, čert si to měl vzít. Jsem neschopná a mám na sebe vztek.
Tak jsem si postěžovala a ulevilo se mi. Váhu neřeším, myslela jsem si, že stojím kvůli tomu, že jsem uzobávala cukroví, asi po 5 dní, ale vůbec to není tím. Jak magor zas jím jen sýry, dušenou mrkev, banán. A protože mi kupodivu nedělá problém chleba, tak mám skoro každý den 2 x půl namazaného krajíčku. A jelikož a protože jsem roky chleba nejedla, drhnul mi v krku, tak si ho teď vychutnávám a jádro pudla jest nejspíš zde. Nebudu teď nic řešit, stále čekám, až si to "sedne", jak určil pan doktor. Dřepím a čekám. Po Novém roce rozjedu lékařská vyšetření a musím se do toho řádně opřít.
Holky, je to možný, že mi je nejlíp, když mám naprosto prázdný žaludek? Takže vynechávám jídlo, míň piju a kůže se mi smrskává, mám najednou stařecké pazoury, jako kdybych zestárla ze dne na den o 10 let, ksicht vysušený, tak jsem se začala mazat a loupu se stejně. Bože, když se mi podaří dát dolů za rok pár kilo, budu jak ta indiánská stařena, co bude v létě křepčit u každovečerního ohýnku a budu z toho žáru ještě vysušenější. To jsou vyhlídky. Před časem jsem prohlásila, že kašlu na vzhled a budu si v klidu stárnout a teď jsem přišla na to, že se mi ještě nechce. Už s tím nic nenadělám, leda, že bych se vrhla (dle návodu Annax) na bůček a nekalý způsob života.
No takže jsem Vás tu "oblažila", máte, co jste chtěly, příště mě nevyzývejte, neb až mě přejde ta "blbá nálada", tak se tu vyjevím a to bude teprvá tehdy, až budu moct upsat z metříku. Doufám, že je to všem jasný.
Přeju všem klidné prožití vánočních svátků, rodinnou pohodičku a kdo nezlobil, tak bude asi čekat na Ježíška. Tak ať se všichni dočkáte. Aspoň bačkory aby nadělil...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014