Všechny moc zdravím a věřím, že si užíváte svátečního klidu...a že jste si nenacpali pupky k prasknutí

.
Zajímalo by mě, kdo byl tak hnusný na
B r i c k a a zároveň byl tak zbabělý. Nejspíš se to nikdy nedozvíme, ale tomu ničemovi přeju, aby se jednou chytil do svých osidel a pěkně se v nich zamotal a hodně dlouho se prodíral ven.
Bricku nekonči tady kvůli jednomu zmetkovi. Však jsem psala, že zrovna Tvé trampoty mě zajímají a opravdu jo. Zvlášť, jak s tím naloží doktoři a jak budou schopni Ti pomoct. S Tvým přičiněním, to je jasný. Tak se drž, chlape.
Máš pravdu, já tu poslední dobou taky jen skuhrám, ale zřejmě mám výjimku staré pardálice, tak mě nikdo nenapomíná.

Jen mi poskytují rady, ač za ty roky, co sem chodím, bych měla mít všechno s přehledem v malíčku...ovšem poučky a nařízení se často hodně vzdalují od reality. Každý na sobě musí vyzkoušet. Občas si nevím rady...a volám o pomoc či si aspoň postěžuju. Myslím, že je pro nováčky důležité dozvědět se, že to není vše tak jednoduché a že si můžu něco nalinkovat a pak jsem ve skutečnosti buď nad linkou či pod linkou, někdy spadnu až dolů...ale pořád se snažím vyškrábat se na tu linku zpět

.
Hezký večer všem!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014