Krásný den všem

,no všem nee

,jen těm hodným
Já sem taky chodím fňukat
Dado erupce jsou a budou a myslím,že se nevyhnou každému z nás ,bohužel.....Pravda je,že bych někdy (skoro pořád) zabíjela

Ale na 2 stranu každý jsme nějaký a jak říká moje macecha s chlapem je špatně ,ale bez něj ještě hůř ,takže jestli to jde tak vydrž ........ , protože na tom něco bude (vlastní zkušenost)
No a k tomu fňukání ,1.svátek vánoční jsem strávila s malým na pohotovosti ,bolest bříška ,která přetrvává-nevím jestli to po 3 dnech už jen nehraje,protože jsme včera byli opět u lékaře a vše je ok ....Fakt je,že jsem se snažila do něj dostat 2 lžičky vývaru ,ale okamžitě byl venku

Ale vypil kakao a díky tomu jsem se konečně vyspinkala
No a já mám na pravé noze(mám s ní problémy od opky) díru 3,5 cm na 1 cm..

Včera jsem šla dobrovolně na chíru do nemocnice u nás ,což jsem nikdy nechtěla,ale min středu jsem na kontrole říkala,že mě ta noha dost bolí a že mě z toho i bolí kost na pipině a nic,vše je v pořádku .Včera zjistili ,že mě tlačila ta voda .Obvodní mě chtěl hned uschopnit ,čte jen co píše odborný a ten napsal,že jsem v pořádku.Nechal si vysvětlit ,že to asi nedám ,druhý den mi ta noha praskla.Bála jsem se k doktorovi ,no šla jsem jinam.Ránu mi vypláchli-vyčistily a zalepili a zítra jdu na převaz a budou mi brát i stěry a podle toho antibiotika.Pořád mi to teče ,ale bude lííííp
doufám ....
Omlouvám se za dlouhý příspěvek ,ale musela jsem se vykecat

Metřík dokončen 23.12.2012 konečně

)
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou