fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 08:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1323, 1324, 1325, 1326, 1327, 1328, 1329 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 08:57 

Krásný den přímo z Brna!
Mattoni měj se krásně, bariatrická maminko s bariatrickým miminkem!!
Kitynko já měla prvně víno 5 týdnů po operaci.
Lubinko to je tfuj co píšeš.... Dávej na sebe pozor! Držím palce, ať jsi rychle v pořádku!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 08:57 

Bricku je to přesně jak píše Bossice bála jsem se, že tam té rýmy a kašle, byla ta má 7 rezonance takže už jsem zvyklá, a nevadí ani ten hluk, jsem schopná u toho i klimbnout :lol: Jinak kontrastní látku jsem měla podruhé, poprvé u CT a teď tady, ale zkoumají mi mozek a cévy v něm, takže jsem jí měla pokaždé do žíly, pila jsem jí jen před a po operaci před RTG žaludku, a to se dalo vydržet. Jinak se toho neboj , příjemný to není, ale jsou horší vyšetření a hlavně tohle je snad nejpodrobnější, já pokaždé dostala i CD a tak jsem si svůj mozek mohla prohlédnout :-) a světe div se mám ho :P
Lubinko, přeji rychlé zotavení a do práce nepospíchej, práce není zajíc, ta neuteče :-)

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:12 

Kytinka
já si dala po operaci alkohol přesně na Martina na bílém koni a to vaječný koňak a to polovičního panáčka... ale jen lůček malinký jsem si dala a více nepozřela :oops: okamžitě mi šly nahoru žaludeční šťávy a bylo mi zle :oops: jiný alkohol jsem nezkoušela až na Frisco, takže jsem u něj až do začátku těhotenství zůstala a teď frisko vyměnila za mlíko :lol: :lol: :lol:

Lubinko
držím paluchy, ať je brzo lépe jak s malým, tak i s tebou...
Tobě jestli se to špatné hojení táhne od opky, tak to není teda radost, ale snad se to brzy zlepší :wink: zlepší, třeba to půjde pomalu ale bude to čím dál lepší :wink:

My teda tichou domácnost nemáme ale mám pocit, že kolikrát mluvím do zdi :evil: asi 5x říkám že jdu dneska jen na krev, jejíž výsledky potřebují na první screening který mám 12.1, asi 5x jsem mu to opakovala, jdu jen na krev...
Vrátím se a manža se ptá... Jak si dopadla u doktora? Máš fotku z ultrazvuku??? :twisted: :twisted: :twisted:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:21 

Kachna píše:
DraciceKikina na ti MRI jsem už zvyklá chodím po půl roce, zatím stále z výsledkem , že v hlavě něco mám (alepoň, že něco) a nerozšiřuje se to což je dobrý, ale ani to nemizí :-( ale teď poprvé jsem byla nastydlá, tak jsem z toho měla hrůzu, ale šlo to :-)
Koikám, že na obeziotologii chodíš na VFN, ke komu, mi s kamrádkou chodíme k prim .Suchardovi na karlák a je to borec, je s ním sranda :-)

No chodím k doktorce Stránské - podle recenzí je velmi arogantní, pravdou je, že z ní žádnou pozitivní energii necítím. Mysllíš, že se mohu (až se budu objednávat) rovnou objednat k jinému lékaři? Na pana primáře jsem slyšela jen samou chválu.

28. - 30. 5. 2012 Bandáž žaludku (ISCARE)

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:28 

Scalla díky :D :D :D

Mattoni no já taky doufám,že bude líp.Víš jak to je ,parádo trp a tak trpím :D :D :D

Držím palečky at ti vše dopadne co nejlíp :D :D

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:29 

Bossice

Který orgán tak to nevím mám psáno CT břicha u pacienta s otoky DKK.
Navíc si každý doktor přidá co bude chtít ještě k dovyšetření.
Z interny to CT břicha, z endokrinologie CT ledvin a nadledvin. Tak uvidíme no.
Uvažuji o tom když už tu kontrastní látku budu v sobě mít a navíc když už vím jak toto speciální vyšetření částečně zaťežuje organismus (protože je to také zařízení které vypouští záření) tak asi bych hlavnímu lékaři který mi to CT vypsal navrhnul zda by se nemohlo udělat vyšetření vícero orgánů. Např. i plic, srdce pak třeba i ta páteř případně i klouby i když u těchto posledních dvou prý kontrastní látka být nemusí. Takové vyšetření si myslím, že se neztratí a určitě bude přínosem pro všechny lékaře u kterých jsem sledován a u kterých by normální sonografie nebyla vzhledem k mému stavu k užitku.

Asi nemám možnost se k těmto snímkům z CT dostat normální cestou co? Jako, že bych požádal, že bych to chtěl vidět. Např. tu páteř jak mám zhuntovanou protože jsem neviděl ani klasický rentgen.
Dnes už pacientům snímky do rukou vůbec nedávají. :(
Nebo mám na to jako pacient právo nebo ne? Prostě by mě to zajímalo.

26.11.2012 dosaženo 155 kg
20.2.2013 dosaženo 151 kg
24.2.2013 dosaženo 150 kg
20.5.2013 dosaženo 149 kg
17.8.2013 dosaženo 146 kg.
5.4.2014 dosaženo 150 Kg

3.3.2021 vysoce nad 170 Kg

Rok 2023 po zjištění diabetes II. zhubnuto od května 2023 do 25.11.2023 na cca 170 kg.

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:33 

brick píše:
Bossice

Který orgán tak to nevím mám psáno CT břicha u pacienta s otoky DKK.
Navíc si každý doktor přidá co bude chtít ještě k dovyšetření.
Z interny to CT břicha, z endokrinologie CT ledvin a nadledvin. Tak uvidíme no.
Uvažuji o tom když už tu kontrastní látku budu v sobě mít a navíc když už vím jak toto speciální vyšetření částečně zaťežuje organismus (protože je to také zařízení které vypouští záření) tak asi bych hlavnímu lékaři který mi to CT vypsal navrhnul zda by se nemohlo udělat vyšetření vícero orgánů. Např. i plic, srdce pak třeba i ta páteř případně i klouby i když u těchto posledních dvou prý kontrastní látka být nemusí. Takové vyšetření si myslím, že se neztratí a určitě bude přínosem pro všechny lékaře u kterých jsem sledován a u kterých by normální sonografie nebyla vzhledem k mému stavu k užitku.

Asi nemám možnost se k těmto snímkům z CT dostat normální cestou co? Jako, že bych požádal, že bych to chtěl vidět. Např. tu páteř jak mám zhuntovanou protože jsem neviděl ani klasický rentgen.
Dnes už pacientům snímky do rukou vůbec nedávají. :(
Nebo mám na to jako pacient právo nebo ne? Prostě by mě to zajímalo.

Bricku, taky by mě zajímalo, proč vše digitalizují... takhle se fakt člověk už nemá šanci k tomu dostat. Ale co já si pamatuju, tak snímky z CT jsem snad nikdy v rukou neměla.

28. - 30. 5. 2012 Bandáž žaludku (ISCARE)

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:38 

Dračice
Důvěra v lékaře je velmi důležitá. Takže se přehlaš a neptej se jestli můžeš. Ty jsi KLIENT!!! Ty ho platíš ze svého pojištění :roll: :wink:

Mattonko
Odpočívej!

Lubinko
Bude líp! A do práce nespěchej, ona Ti neuteče :lol: Asi to má nějaký smysl, abys byla ještě pár dní doma ...

Kitynko
Já jsem teda víceméně abstinent, ale při příležitostných ochutnávkách mě alkohol strašně dlouho pálil v žaludku. Takže musíš vyzkoušet!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:41 

Lubinko asi máš pravdu, že bez nich by to také nešlo, ale to mlčení mne zabíjí, to je věc, kterou úplně nesnáším a hlavně ani nevím přesný důvod, ale doprošovat se nebudu :twisted: :twisted: :twisted:
Jinak držím palce s nožkou, už aby si byla fit

Mattoni moc Ti gratuluji a doufám, že se do porodu uvidíme :D :D :D
Ber to tak, že alespoň věděl, že si někam šla :D :D :D

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:42 

Dračice
Já taky ne a proto by mě to zajímalo. Zejména hlavně ta páteř protože tam částečně jako laik mohu rozpoznat vady.
Ale i tak by bylo zajímavé vidět své tělo z pohledu přístroje to se jen tak neuvidí. Cizích CT na internetu mohu najít neomezeně.

26.11.2012 dosaženo 155 kg
20.2.2013 dosaženo 151 kg
24.2.2013 dosaženo 150 kg
20.5.2013 dosaženo 149 kg
17.8.2013 dosaženo 146 kg.
5.4.2014 dosaženo 150 Kg

3.3.2021 vysoce nad 170 Kg

Rok 2023 po zjištění diabetes II. zhubnuto od května 2023 do 25.11.2023 na cca 170 kg.

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:48 

Dádo, můj muž je hrozně urážlivý, takže u nás tohle probíhá často, ale zas vzhledem k tomu, že spolu pracujeme, mu často nezbyde nic jiného, než se operativně odrazit :mrgreen:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:50 

brick samozrejmne ,ze je muzes videt mas pravo nahlednout do vsech vysetreni i prohlednout si snimek z ct i magneticke rezonance:),muzes nahlednout i do karty udelat si opis ci kopii ,ale problem je to vetsinou uskutecnit protoze karty jsou majetkem toho doktora ci zarizeni k vuli kontrole,ktera by jim mohla prijit z pojistovny atd .takze potom to funguje vetsinou tak,ze ty oficialne pozadas oni dokumentaci pripravi ,s tim,ze si to prohlednes u nich i treba kopiedle tveho prani udelaji ,ale ty kopie ci cd muzou uz nechat zpoplatnit .to je ta horsi varianta ,kdyz to nejde po dobrem ,dle domluvy .ta lepsi je se domluvit:) hodne stesti at se ti to podari ,bez nervu a problemu

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:50 

Ahojda sokolky a Bricku!
Vinšuju krásný den z Krakonošova!

Lubinko..... zlatí, moc na tebe myslím. Doufám, že antibibliotika brzo zaberou a ty budeš mít konečně klid :roll: :wink:

Bossice - vopice.... já vídím kilo dole i bez panáku, nemám pravdu? :wink:

Annax & Scalla....ahoooj kočky...zdravím zástupkyně Moravy :wink:

Mattonko...opatruj se mamko a správně píšeš, váhu tejky neřeš :!: :wink:

Dadi.... erruption doprovázejí snad každé svátky ....... včera se nám tu na baru po pár panácích zhádal jeden manželský pár. A dnes ráno cukrovali u snídaně jak dva holoubci...... však zase vysvitne sluníčko , nebůj kočko :wink:

Mondule - vrtulééééé..... ty nemusíš ani pít alkohol a budeš hubnout.... v tej kuchyni se do jara vypaříš :lol: :lol: :lol:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:52 

Scalla
děkuji jen doufám, že mimi nebude po mamince a v budoucnu nebude chodit sem na forum pro rady a nepodstoupí to, co já :twisted:

Lubinko
ale až tolik moc se trpět nemusí teda... :wink:

Annax
dyť už mám skoro proleženiny :lol: za dvě virozy v prvním trimestru jsem se naležela a naspala dost :lol: hlavně u první to jsem byla jak šípková růženka :roll:

Dada73
to snad zvládneme i dřív... :lol: ale letos už asi ne :? co první týden nebo druhý v lednu? :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 pro 2011 09:53 

Scalla
U nás totéž v bledě modrém :D :D :D Můj vmuž je navíc děsně ukecanej, tak já jsem někdy za tichou domácnost i ráda, protože aspoň furt nemele :lol: :lol: :lol:

Mattonko
První trimestr je spavej, teď už to bude lepší :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1323, 1324, 1325, 1326, 1327, 1328, 1329 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina