Zdravím...
Verco, tak to je teda "potešenie".

Držím palce, aby policajti pomohli...nám vykradli minulé léto zahradu...a policajti už pri príchode zahlásili, že oni tomu moc nedávajú...aj keď sme ich posielali do Brodcov k spoluobčanom...no tam sa vraj boja, lebo by neodišli ani s úplným autom.

Takže toľko k policajnému zboru.
MAttonko, odpočívaj, dávaj na vás pozor. Prajem krásne očakávanie. Toto obdobie som mala vždy najradšej.
Bricku, čítam to tu celý čas, nereagujem, lebo ono sa ťažko reaguje na všetko, čo sa okolo teba deje.

Čo sa týka toho fňukania, tak to tu fňukáme z času na čas asi všetci, no nie u každého je to rovnako prijímané a akceptované.

Tiež si nechávam svoje starosti radšej pre seba, lebo som pochopila, že veľa vecí je ľahšie akceptovaných, keď sa píšu len pozitívne stránky, nikoho nezaujíma, keď má niekto problémy. S tvojim zdravotným stavom ti tu nikto nepomože, ten musíš poriešiť s lekármi. Veľmi ti držím palce, aby ti vyšetrenia pomohli aspoň tak, aby sa dal tvoj zdravotný stav upraviť tak, aby si bol v konečnom dosledku operovateľným. Verím, že operáciou(a následným dodržiavaním pooperačných doporučení) by sa tvoj fyzický, ale aj psychický stav výrazne zlepšil. Tak veľmi držím palce a čakám na pozitívne správy.
Lubinko, dievča, tá nožka stále trápi? Tak už nech sa konečne umúdri a prestane zlostiť. Myslím na teba a verím, že to už bude konečne OK.
My a Silvester. Ja by som aj za zábavou vyrazila, no aj máme malé deti, aj mám nespoločenského manžela...
Tento rok by z toho aj tak nič nebolo, ja som stále chorá. Včera to už vyzeralo lepšie, tak sme boli v nákupnom centre. Tam stretli známych, ktorých sme už roky nevideli, tak sme posedeli, pokecali a moje hlasivky dostali tak zabrať, že som tam, kde pred dvoma dňami...
Fuj, to je ale dlhý príspevok...už som ticho a odchádzam zasa do tichého módu-len čítam.