Dobré ránko všem...Kitynkotak nevím ... mám tě "zdrbat" na tři doby hned od startu nebo mám být milá?
Kočko nejsi tu první den a pokud nás čteš poctivě, tak by si měla vědět, že když se váha zastaví tak je to co? Tak je to naprosto
NORMÁLNÍ!!!! Omýlá se to tu pořád dokola ... někdo se zasekne na týden, někdo na 14 dní a někdo na měsíc .... všichni jsme si tím prošli a procházíš si tím i TY .... A uvědom si, že je to jen dobře, že se váha zastaví .... víš jaký je to "záhul" pro to tělo, když tak rychle hubneš? Ne jen ty, ale i to tvoje buclaté tělíčko potřebuje oddych a pauzu jinak by ti taky mohlo zkolabovat a to určitě nechceš.
Jak tady psaly už někomu holky dřív ...
nevyžrali jsme se do tloušťky za pár měsíců, tak nemůžem chtít aby jsme po operaci za pár měsíců zhubli tak jak si přejem!!! A já ti dám jednu dobrou radu a na tu si vždycky vzpomeň: je to v hlavě ... úplně všechno a pokud se tím budeš trápit nic nepůjde jak má ... tělo to pozná .... buď spokojená, že hubneš a užívej si to ... hlavně se nedeptej tím, že se ti váha na "pár" dní zastavila ... nejsi ani první, ale ani poslední koho tato situace potkala a potká tě ještě mnohokrát ... na to se připrav ... protože kdo je připraven není zaskočen