betka píše:
Prajem príjemný deň.
Kitynko Nech mi nikto netvrdí, že to je normálne, lebo to tak u každého neni. Kebyže som pol roka po operácii, tak chápem, ale ešte neni čas na státie, nie som na prechode zo žiadnej stravy na žiadnu. Jem v intervaléoch, ako sa má. Porcie mám tak od 50-85g. Piť sa tiež snažím dobre. Akurát začínam rozmýšľať, čo by som mala z jedálnička vyčleniť, aby sa to zasa pohlo. Alebo kde robím chybu. Manžel sa hnevá, že: veď si hovorila, že musíš jesť všetko, tak nevymýšľaj. Sladké som od 24.12. v ústach nemala-to mi urobilo zle cukroví.
Tak do mňa, alebo kľudne ignorujte.

Tak moje milá a já TI TO TVRDIT BUDU!!! Já jsem stála na kašovité a stála jsem i na normální stravě ... měla jsem 3 měsíc po operaci a 14 dní se mi váha nehla ani o píď .... naopak v době menstruace mi šla dokonce dvě kila zpátky!!! po 4 měsících od operace jsem se zastavila dokonce na 3 týdny. Nikde nemáš psaný, že tohle zastavování se musí nutně dít až půl roku po operaci!!!
Pokud dodržuješ vše jak máš tak v tom nehledej problém a nech tělo srovnávat se s tím do čeho jsi ho navezla!
A manželovi vyřiď, že ho zdravím a že má pravdu!!
Pokud už teď začneš tělu ubírat a ochuzovat tělo o něco když to není vůbec třeba tak co budeš dělat potom až to opravdu budeš potřebovat? Až si budeš muset začít třeba po dvou letech udržovat váhu aby jsi nepřibírala? Kam do jakých rezerv sáhneš když by sis teď začala vyčleňovat "něco" z jídelníčku?
Uvědom si, že my jíme mnohem menší porce než "normální" lidi bez nadváhy a tak nám to hubnutí jde i s "kalorickýma" bombama protože my toho do sebe tolik nedostanem a proto si to můžem "dovolit" princip je v tom jíst normálně, ale nepřežírat se což neděláš, takže vem rozum do hrsti a popřemýšlej o tom co sem ti teď tady napsala o těch rezervách a smiř se s tím, že někomu jde hubnutí rychle a někomu pomaleji ... nejsme přes kopírák a každý tělo reaguje jinak ... dej i ty svému tělu čas a uvidíš zase se to rozjede