Petruse a kde jsi byla v Praze se zádama. Na problémy s páteří je nejlepší spondylochirurgie v Motole. Pokud bys chtěla konzultaci tam, písni, dám ti číslo. Sama jsem po úrazu trpěla jako zvíře, všude mi říkali, že musím zhubnout, nález tam žádný závažný není. Náhodou jsem se dostala do Motola a ejhle. Vrozená vada - roštěp páteře původně dle vyšetření jen na dvou, při operaci zjištěno na třech obratlech a posun dvou obratlů. Mám v zádech 6 šroubů a jsem naprosto bez bolestí. Jinak do bandu bych už tedy v žádném případě nešla. Nyní čekám na bypass. Celou story si můžeš přečíst v Padlých prstýnkových bojovnicích.
Jinak, už nevím kdo se ptal

, VOZP je vojenská. No Turnov má s vojenskou smlouvu, ale nějak mám pocit, že asi záleží na každé spádové pobočce, co se kvality jednání týče. Mě taky revizní řekla, že nemají problém, ale Hrubáček mi říkal něco jiného. Prý s pojišťovnou nemají zrovna nejlepší komunikace. Nemám důvod Hrubému nevěřit. Ostatně vždycky záleží na osobě, která tam sedí.
Romčo K. hlavu nevěším. Jen mě to strašně deptá. Už bych chtěla vědět aspoň termín, i kdyby to bylo v červnu. Jinak mě též bude čekat 2 in 1, bypass+žlučník. Od té doby co mám band venku mám se žlučníkem problém. Není to v tom, že bych se cpala tučným ......., ale spíš mám pocit, že jak se ve mě šťourali, tak se asi dal kamínek do pohybu a dělá neplechu. Už se na tebe 21.moc těším, ale asi tě nepoznám

.