Kača1 ty jsi si teda užila a to že by mudři udělali chybu nikdy nepřiznaj, ale neboj u prof.Kasalického jsi v dobrých rukách a i ostatní personál je tam super a jestli půjdeš na opku už za tepla tak můžeš korzovat po parku, nebo se opalovat, mi s kamarádkou byli v září a bylo teplo tak jsme byli venku celý den
Věrko já jsem pro doktory dost exot, když jsem onemocněla, a nevěděli co mi je, tak se mi nakonec omlouvali, že to neviděli přes 2 roky, a do teď nevědí jak se mi to dostalo do nervového systému a rovnou do mozku, ale naštěstí díky pražské neuroložce je mi většinou dobře, od místní jsem utekla po druhé kontrole, na vše mi řekla to máte z té nadváhy, to je to samé jako by Ti to řekl obvoďák na angýnu

ale první půlrok to bylo strašný jakmile jsem se zvedla ze židle přestala jsem cítit polovinu těla a občas sebou praštila, taky ty vedlejší účinky léků, na otoky jsem dostala Diuretika a to jsem pak 4 hodiny musely být poblíž WC, jednou jsem si ten prášek vzala a zavolala mi sestra, že jim kleklo auto jestli je odvezu do Prahy s prckem na kontrolu do Motola, no mám označkovanou celou cestu z Mostu a až do Motola, stavěla jsem po 15 minutách

Takže nová doktorka mě zachránila, bez ní bych se zbláznila nebo si hodila mašli, jak mi bývalo zle, ale už je to dobrý, jen vždy když už si myslím, že je to pryč se mi to připomene, mám totiž šanci i když minimální, že to zmizí samo, tak tomu věřím

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.