Bea gratuluji už bude jen lépe a lépe a hlavně hubeněji
Kača01 morální podpory doma moc nemáš , ale až po reoperaci zhubneš, tak mu můžeš říci, že teď už si ho z jeho 110 kg vzít nechceš a uvidíš jak bude čučet
Bossice a Hvězdičkota mrcha co se mi usadila v hlavě se jmenuje Vaskulitida a je to v podstatě revmatologická nemoc, mě se to projevilo tím, že jsem prodělala jakoby mrtvici, přestala jsem úplně hýbat levou rukou a taky na obličeji to bylo vidět, chodit jsem naštěstí mohla, startovalo mi to skoro rok a poslední 2 měsíce jsem měla občas pocity jako by mi polovinou těla proběhl proud a brnělo to jako když si třeba přesedíte nohu, musela jsem vždy chvilku být v klidu a počkat až to odejde, ale protože jsem ten rok měla autonehodu a stále mě bolela hlava jako od krční páteře, tak to vypadalo, že je to z toho, chodila jsem na masáže, na obstřiky a když už jsem měla jít na RTG páteře, tak se to projevilo v plné parádě a frčela jsem do nemocnice, kde jsem byla skoro měsíc, dělali mi RTG krku, 3x CT a 1x mag.teronanci, taky ultrazvuk krčních tepen a pak to dali doromady a určili cože se mi to to stalo, měla jsem dlouhatánskou propouštěcí zprávu, hodinovej pohovor s doktorem, co vše se mi může stát (že se to může objevit i jinde a můžu dostat třeby infarkt) taky o vedlejších účincích kortikoiů, že mám chodit k revmatologovi na kontroly atd. Takhle poučená a zdeptaná s částečně pohyblivou rukou jsem šla z nemky domů. Další den jsem šla k neuroložce u nás tam na mě vyprudila sestra co tam chci, když mě teď pustili, tak jsem jí řekla, že především potřebuji někde předat neschopenku a taky rehabilitce by asi byli vhodné, nebo alespoň vycházky ať můžu do bazénu rozplavat to, rehabilitace mi s kecama dali,ale vycházky ne a prej kontrola za měsíc, šla jsem tam dříve zase s kecama, že chci ukončit neschopenku, auto jsem řídit zvládla tak co doma, a to mi mudra na vše řekla, že to mám z nadváhy (už jsem otekla po lécích, byla unavená atd.) řekla,že mi ty léky vysadí, že se po nich přibírá, že je nepotřebuji atd. tak jsem utekla, jako super, že mi ty léky chtěla hned vysadit, ale kortikoidy se vysazují pomalu, jinak to odbourá ledviny, já je pak po přechodu do Prahy vysazovala půl roku, ještě to má dlouhé pokračování, ale nebudu to zde zahlcovat a nechci vypadat jak fňukna už je mi většinou dobře, jen mě štve, že někteří doktoři se chovají tak, že když tan přijde silnější člověk např. s vypíchnutým okem, tam mu řeknou, že to má z nadváhy a Tím jsou s ním hotový

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.