Bea gratuluji a odpoívej a pěkně srůstej
Kača1 uvidíš , že to uběhne ani Ti to nepřijde, mi si s kamarádkou byli pro termín v polovině května a šli jsme "až" 8.9. taky nám to připadlo za dlouho a nakonec jsme byli rádi, že jsme si léto užily bez hojení a alespoň si užiješ nemocničního parku, takže dobré pantofle a župan sebou. A s Tím řezem se neboj opravdu tak varují každého, a říkal to i mě a nakonec sám říkal, jak to šlo dobře a rychle, taka sem na játra brala ostropestřec ako Scala

Jinak jsme si včera byli pro výsledky z genetiky a máme chromozony i DNA v pořádku, nejsme mutanti ani jeden, ostatní výsledky taky vypadají dobře, tak nechápu proč jsme po 8 letech stále bez potomka

Manžel tam studoval ty obrázky chromozonů a kouká, že tam má napsáno, že je typ ženská, tak se ptá doktorky co to znamená, a ona no, že paní je žena a on a proč to tam mám i já, tak na to koukla a prý omyl, že to opravý, že je samozřejmně muž, což sem měla již možnost za 10 let co jsme spolu zjistit
nějak nestíhám, dnes jsem celý den honila breberky v PC nevyjššího a vypadá to, že úspěšně, ale Bricka sem stihla přečíst a bylo mi z toho smutno, chápu, že je nemocný a má depky (je nás více), ale kopat kvůli tomu do jiných se mi nelíbí
Mattonko v klidu se pěkně kulať, však to vyběháš s mimísem

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.