Holky děkuju, ostříží oči máte...jen ještě malinko dolů a budu v té nadváze, prozatím to je ještě v obezitě I. stupně, ale už to vypadá nadějně a báječně mi ta sedmička na začátku zvedla náladu a dala energii do dalšího boje. Už tak 14 dní mi je celkem dobře, co se zažívání týče, nenavaluje mě na zvracení a stravuju se úplně jinak, než jak je doporučeno, ale Hrubáček mi to schválil. Takže chodím a uzobávám, málo a často. To mému žaludku vyhovuje a úbytek prý naznačuje, že to je správně. Prý na ten odstupový režim časem najedu, zkrátka to chce čas, to prý poznám sama. Takže Bambulko, opravdu se teď nestresuj co jak má kdo po operaci, protože to budeš mít třeba zas úplně jinak. Každý si to musí vychytat. Já už jsem vychytala i to pití, můžu jen ředěné kvalitní mošty nebo mrkvovou či banánovou šťávu ze skla.
Betko díky za pozdrav

. Uvidíš, že za pár dní na tom budeš už taky dobře, u mě to rozsekly přesně 2 měsíce po operaci, takže vydrž!
Věrčo je to tak, Hrubáček vylezl do čekárny a rozmlouval s námi, říkal, že zase se nás sešlo...a že jsme celkem tiše, tak jsem na to řekla, že to je proto, že dneska tam s námi není paní V.

Ale 15.3. že to zas vypukne!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014