Beatkomyslím, že jste si odpověděla sama:
1.
Nějak jsem si to časem neuvědomila a začala jsem u jídla hodně pít. Vše proteklo a já jedla a jadla co nám říkali neustále doktoři - při jídle se nesmí pít, pít až po 30 minutách 2.
Zhubla jsem zprvu 20 kg, ale hlídala jsem si kalorie a více se pohybovala. Jedla jsem vše, hodně kousala a počítala kcal. On mi pan doktor říkal, že zázraky nejsou , je to jen taková berla to ale říkali nám všem3.
Na kontroly jsem přestala chodit, protože jsem se styděla. Vždyť správnou stravu a pitný režim jsem nedodržova. 4 Jen dnes jsem na nic jiného jak na jídlo nemyslela a pořád jsem se pozorovala.
Pojedla jsem bez pití, trochu mě ten horní žaludek tlačil, pak to spláchla až za půl hoďky. Výsledek - nejsem přežraná a unavená. Uvidím co bude dál.
jo tak to jeMyslím, že to je problém nás všek okroužkovaných. Jsem po operaci 6 let. Po operaci jsem měla za to, že takovou malou škvírou nemůže nic projít. Asi 2-3 měsíce jsem pila pouze vývar a pila vodu. Kila šla dolů jak po másle. Po překonání tohoto stavu, jsem měla misku 150 ml a do té jsem si dávala jídlo. Tuto misku používám stále, ale častěji už talíř.
Mám také problémy, ale z 75% si za ně mohu sama. Přestala jsem se soustředit na 5 jídel po max. 3 hod. a velikost porce (za ty roky to mám přece zmáknuté, když žaludek tlačí, znamená to stop), pitný režim (místo vody bez bublinek a čaje, víc piji Nestea čaje), pohyb (dřív jsem denně jezdila na rotopedu, chodila plavat... teď nic moc)
Jenom si omlouváme proč to nejde.
Já tedy nevím, ale mě před operací říkali, že je to opravdu jen berla, která nám má pomoc nastartovat jiný životní styl. Nepomůže žádná operace, pokud budeme podvádět.
Dnes sjem na tom tak, jak uvádím dole. 2.2 jdu na konzultaci a opravdu hodně zvažuji, zda podstupovat další operaci (Tubu), kdy pokud nebudu dodržovat celý život jistá pravidla, tak si opět ničím nepomohu. Nebo si nechám vyndat bandáž a začnu sama od sebe pracovat na sobě.
Mám kamarádku, která se mnou byla na operaci, byly jsem spolu na pokoji. Zatímco já jsem zhubla za 3 roky 55 kg, tak ona neustále bojovala s tím, že 5 kg dole/8 kg nahoře. Byla opravdu nešťastná. Teď, já přibrala 30 kg a ona zhubla 18kg a je v pohodě. Kde u ní nastal ten zlom neví. Zatím co já ztratila vůli k boji, ona ji získala.
Přeji nám všem, aby jsme tu vůli opět získaly.
Pěknou neděli