Krásnou neděli všem,
já taky dostávám spíše praktické dárky, ale sama si je vybírám, takhle jsem k narozeninám dostala např. šicí stroj, pomalý hrnec, pekárnu atd. Letos pod stromeček jsme dostali jako společný dárek zmrzlinovač a vaflovač na kornoutky

Právě jsem dodělala jahodovou zmrzlinu a je výborná, v pekárně se mi peče chleba, manželovi k snídani, ještě je v pelechu, zase celou noc programoval, mám už taky připravené karbanátky k obědu, pak je jen šoupnu do trouby a udělám kaši

U nás mrzne a je sníh, doufám, že to do soboty poleví a nepojedem na srazík na bruslích
V pátek se mi cestou z práce ve vánici a tmě stala prekérka v autě jedu si tak oči na šťopkách,abych se udržela na silnici ve svém pruhu a najednou se mu přimo předemnou spustil na vlákně velkej chlupatek pavouk, já se lekla a nevěděla co dělat, tak jsem ho odcvrnkla dopředu na palubku a celou cestu jej sledovala jestli po mě půjde, jako nevadí mi Fero mravec a chrobák Vreco,ale tyhle spidermany nemusím, pavouk se po cca 10 minutách vzpamatoval a vyrazil k volantu spustil se mi před přístrojovkou a zakezl kamsi do útrob auta, tak doufám, že už se s ním nesetkám

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.