Jindro opět mi to nedá než gratulovat.. to je nádhernej úbytek za těch pár dní
Scallo i Tobě gratuluju ke kilu dole
Elamicha i já jsem málem hlavou narazila do stropu

TO JE PROSTĚ ÚŽASNÝ!! A to je vlastně výsledek za půl roku?!? No paráda...
Ty jsi měla startovní váhu podle metříku?
Dívám se že jsme na tom stejně - 25 let a dvě děti

I postavu mám podobnou Tobě, tedy před operací

No rozhodně se nebráním tomu vypadat jednou jako ty... Seš kočka!!!!
Verčooo tlustá jak vepř?!?! Při vel. 42!! Ty seš takovej vtipálek
Děvčátka a Jindro

Už jsem tu někdy na podzim psala, že mívám bolesti břicha, na levé straně. Myslela jsem si napřed, že je to žaludek. Na RTG jsem zjistila že žaludek mám kousek výš, než jsem si myslela. Takže na RTG všechno ok. Pak jsem byla na ultrazvuku, tam mi zjistili jen ty zvětšený játra (už beru ostropestřec), ale nic víc. Mám jen jednu ledvinu (vrozená vada), na sonu všechno ok. Doktor mi bral všechny odběry, všechny testy, i jaterní jsou v pořádku. Co teď dál? Chtěla jsem aby mě poslal na gastro, případně na colonoskopii, protože to nechci nechat jen tak být.. Obvoďák mi řekl, že si to mám domluvit v Břeclavi, protože nechce aby se mi tady motali okolo bandáže. Je to v pořádku? nebude mít v Břeclavi nikdo námitky?
Není to žádná bolest se kterou by se nedalo žít, spíš je to nepříjemný kvůli tomu, že má člověk strach co se mu v těle děje.. už si představuju všechny metastáze a kdoví co

jsem na tohle blázen po mamině
Bolest se objevuje po jídle, někdy při jídle a někdy vůbec nezáleží na tom, jestli jsem něco jedla

Tak si vyberte.. Bolí mě to nejvíc v oblasti pod portem, cca 5 cm níž, oblast takových 5-7 cm.
Přemýšlela jsem ještě nad celiakií, případně nad alergií z mléka? Přeju si ať je to jedna z těch míň horších variant... když umřít, tak jedině chudá

Bandáž 02/2007 (145 kg)
RYGB-23.4.2012 zrušeno operatérem...
Bojuju sama, bez reoperace.