Hezký večer přeji

Potřebovala bych poradit. Minule, jak mi dr. doplňoval bandáž, tak nemohl napíchnout port a říkal že je opačně, ťukal mi jehlou vyloženě o kov. Říkal že se ho pokusí otočit a povedlo se, otočil jej a doplnil. Bolelo to ale fest, o dost více než při normálním doplňování. Mám pocit, že je teď port podstatně níž než byl. V té oblasti a pod portem cca 10 cm mě dost pobolívá. Taková tupá, jakoby tlačivá bolest. Dneska jsem se nějak divně ohnula (při vysávání

) a od té doby mě tam v té oblasti bolí, dá se říct pravidelně. Při nádechu, při pohybu. Když v klidu sedím/ležím, tak je to ok. Vím že s tím otravuju a omlouvám se za to.. V pondělí jedu k Dr. Čiernému a můj dotaz zní, jestli můžu v klidu počkat do pondělka? Mohl se port při otáčení nějak odervat? Port nemá žádné ostré hrany, ale i přesto, mohl by v břiše něco způsobit? Je možné že mi tlačí na střevo a to mám podrážděné a bolavé?
Alenko, ty jsi mě uklidnila, že jsi měla podobné bolesti a pořád se ujišťuju že je to ok, když na ultrazvuku ani RTG nebyla žádná hrůza.. Stolice celkem v normálu, jím taky velmi dobře
Děkuji za rady, zvláště, pokud si tím někdo prošel...

Bandáž 02/2007 (145 kg)
RYGB-23.4.2012 zrušeno operatérem...
Bojuju sama, bez reoperace.